Toggle Nav

Ajankohtaista

Pääsiäisen aikataulut 2021

Tilaa pääsiäinen turvallisesti kotiovelle!

Pääsiäisherkut kannattaa tilata hyvissä ajoin kotiovelle! Juhlapyhät vaikuttavat muutamin poikkeuksin toimitusaikatauluumme:

  • Pitkäperjantaina 2.4. ei ole toimituksia
  • Lauantaina 3.4. toimitamme niille alueilla, joille muutenkin on lauantai-toimituksia (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Jokela, Hyvinkää). Tilaus tulee olla tehtynä poikkeuksellisesti ke 31.3. mennessä.
    HUOM! Uudenmaan herkun leipää, Kalatukku Erikssonin tuotteita, Kakkutalo Gilanin kakkuja, Tulifoodin valmisruokia eikä Reinin lihan tuotteita voi tilata pääsiäislauantaille. Pääsiäispyhien vuoksi tavarantoimittajat eivät pysty toimittamaan kaikkia tuoreita tuotteita lauantaille. Tästä johtuen lauantaille ei voi tilata tuoreita leipiä, kaloja eikä osaa lihoista. Jos yrität laittaa tuotteet ostoskoriin, järjestelmä ilmoittaa, ettei sitä voi tilata lauantaille.
  • Pääsiäisen jälkeen toimitamme seuraavan kerran ke 7.4., jonne tilaus tulee olla tehtynä normaalin toimitusrytmin mukaisesti viimeistään ma 5.4.

Reinin lihan tuoretta karitsaa

Huom! Tuoretta Reinin karitsaa ei voi enää tilata pääsiäiseksi!

Reinin lihan karitsa on kotimaista. Karitsat laiduntavat kesän vapaasti ulkona Ahvenanmaan saaristossa, jossa ne luonnon tarjoaman ravinnon lisäksi herkuttelevat kasvattajien istuttamilla yrteillä. Saaristokaritsan liha on vähärasvaista ja hyvin kypsyvää, sen aromi on hieno ja mieto.

Karitsaa on tilattavissa monessa muodossa: viuluja, luutonta paistia, paahtopaistipaloja, filettä, karetta, ja hyvää, mehevää jauhelihaa.


Familia pakastekaritsaa

Kotimaisen karitsan lisäksi meillä on myös pakastettua Familia karetta, takapotkaa, ulko- ja sisäfilettä sekä paahtopaistia.

Pakastekaritsaa toimitamme kaikkina päivinä. 

Puuvartiset yrtit

Huom! Puuvartisia yrttejä ei voi enää tilata pääsiäiseksi!

Maassa kasvavat yrtit ovat puuvartisia, rakenteeltaan tanakoita ja vantteria. Puuvartisten yrttien säilyvyys on parempi kuin pienien ruukkuyrttien. Puuvartiset yrtit kestävät erittäin hyvin kuumentamista ja soveltuvat erinomaisesti pitkään haudutettaviin ruokiin. Kesällä puuvartiset yrtit voi siirtää ulos kasvamaan.

Rawan herkulliset raakakakut

Rawa on Jyväskylässä sijaitseva perheyritys. Sen juuret ovat kuitenkin Limassa Perussa, jossa Daniel Hernandez ja hänen suomalainen vaimonsa Merja asuivat, ja jossa he perustivat ensimmäisen Rawan vuonna 2013. Rawa syntyi tuolloin heidän kiinnostuksestaan ja omasta tarpeestaan syödä terveellisiä ja maistuvia jälkiruokia.

Danielin intohimo valmistaa terveellistä ja maukasta ruokaa sai alkunsa venezuelan-italialaisista juurista ja kehittyi vuosien varrella opiskelun ja matkustamisen kautta ammatiksi. Australiassa Daniel oppi raakakeittiön tekniikat ja yhdisti ne omiin taitoihinsa uskomattomien makujen luomiseksi. Hän luo herkullisia makuyhdistelmiä piilottamalla suomalaisia marjoja suklaaseen tai sulauttamalla lakritsa vadelmaan. Unohtamatta tietenkään perinteisempiä makuja kuten cafe mocha, minttu tai suklaa. 

Tilaa nyt raakakakkuja turvallisesti pääsiäiseksi kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: