Kauppahalli24:n toimituksia voi jatkossa tilata myös oman taloyhtiön ala-aulassa sijaitsevaan SmartPost - automaattiin. Arki helpottuu entisestään, kun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa toimitusta. Ostokset voi napata omasta Smartpost -automaatista kotiin saapuessaan.

Ruokaostokset toimitetaan automaatteihin erillisissä kylmälaatikoissa, jotka varmistavat toimitukselle katkeamattoman kylmäketjun.

Ostokset tehdään normaalisti Kauppahalli24-verkkokaupassa. Kassan ensimmäisessä vaiheessa valitaan "Lähetä noutopisteeseen" ja klikataan oma Smartpost noutopisteiden valikosta. Toimituspäivän voi valita aikaisintaan ylihuomiselle. Ostokset toimitetaan automaattiin viimeistään klo 17.

Kun ostokset ovat noudettavissa automaatista, tulee tekstiviestillä saapumisilmoitus, jossa on lokeron numero ja avauskoodi. Ostokset tulee noutaa automaatista viimeistään klo 21, jotta kylmäketju ei katkea. Tuotteiden ottamisen jälkeen tyhjä kuljetuslaatikko ja kylmägeelit laitetaan takaisin samaan lokeroon ja suljetaan lokeron ovi. Palauttamattomasta kuljetuslaatikosta veloitetaan 80 €/laatikko lähetyksen vastaanottajaa.

Smartpostiin voi tilata koko viikon ruokaostokset kuten tuoretta lihaa ja kalaa, kasviksia, maitotuotteita sekä kodintarvikkeita. Pakasteiden tilaaminen ei toistaiseksi ole vielä mahdollista.

 

 

posti.fi/smartpost