Toggle Nav

Ajankohtaista

Semperin gluteenittomat aamiaishiutaleet

Onko aamupala suosikkiateriasi?

Sopivan kylläinen olo pitää mielen virkeänä ja saa päivän käynnistymään mainiosti.  Hyvän aamupalan sanotaan parantavan keskittymiskykyä ja antavan puhtia päivään. Kun vatsa ei kurni, niin välipalojakaan ei tarvita niin useasti ja päivän tehtäviin on helpompi keskittyä. Aamupalan ainekset ovat helposti saatavilla myös gluteenittomina.

Aamupalalla voit nauttia vaihtelusta ja hyvistä mauista!

Semperillä on monen makuisia gluteenittomia aamiaismuroja, ja ne sopivat erinomaisesti syötäväksi yhdessä maidon, jugurtin, hedelmien tai marjojen kanssa.  

Kick!-muromysli sopii niille, jotka pitävät erityisen rapeista muroista. Kuituhiutaleissa on runsaasti hyödyllistä ravintokuitua, 15 g/100 g. Ravintokuitu laittaa vatsan töihin ja antaa miellyttävän kylläisyydentunteen. Kauratyynyt puolestaan sopivat kauran ystäville. Semper Aamiaishiutaleita on täydennetty monipuolisesti B-ryhmän vitamiineilla ja raudalla.

Tilaa nyt helposti suoraan kotiovelle!

Gluteeniton riisisuklaa

Gluteenittomista riisimuroista voi valmistaa myös retroherkkua – riisisuklaata. Tätä helppoa reseptiä voisi kokeilla yhdessä lasten kanssa vaikkapa viikonloppuna.

Katso resepti tästä ja tilaa tarvittavat ainekset näppärästi ohjeesta kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: