Toggle Nav

Ajankohtaista

Semper siemennäkkileivät

Maistuisiko terveellinen ja herkullinen välipala?

Hyvässä välipalassa on proteiinia, joka tuo kylläisyyttä. Lisäksi siinä on kuitua ja jotakin tuoretta. Hyvä välipala on myös vatsaystävällinen.

Uusista Semper siemennäkkileivistä saat helposti juuri tuollaisen välipalan. Siementen ja kauran ansiosta leivät ovat erinomaisen rapeita ja herkullisia ja myös mahtavia proteiinin ja kuidun lähteitä. Semper Siemennäkkileivät ovat gluteenittomia ja sopivat myös vatsaystävälliseen low FODMAP -ruokavalioon. Tuoreutta on helppo lisätä leivän päällisiin – nauti leivät esim. salaatin, tomaatin ja muiden kasvisten kera.

Juhlat tulossa? Ainakin vappu, äitienpäivä ja valmistujaiset ovat lähellä. Kaikille sopivat alkupalaherkut voi mainiosti valmistaa Semper gluteenittomista siemennäkkileivistä. Ne sopivat myös äitienpäivän aamiaiselle. Tässä kaksi helppoa vinkkiä herkullisiin alkupaloihin:

Kasvistäyte

Siemennäkkileivän päälle tuorejuustoa, avokadon viipaleita, hillottua sipulia, chiliä ja koristele tuoreella timjamilla.

Lohitäyte

Levitä leivälle piparjuurituorejuustoa, laita päälle graavisavulohen siivu, ripaus chilipippuria ja tuoretta vesikrassia tai tilliä ja sitruunaviipale.

Vinkki Vappubrunssille – valmista kaikille sopivat sillileivät. Valitse leiväksi vaihtelun vuoksi siemennäkkileipä, päälle créme fraichea,keitetyn munan viipaleita, matjessillin viipaleita ja päälle marinoituja punasipulirenkaita, nam.

Tilaa nyt näppärästi kotiovelle!

.

Jaa artikkeli: