Toggle Nav

Ajankohtaista

SOL Pesulapalvelut yhteistyössä Kauppahalli24 kanssa – Green Friday

Saat nyt kolme vaatepesua kahden hinnalla!

Kestävää kuluttamista on ostaa vain tarpeeseen ja pitää hyvää huolta omistamistaan vaatteista, jolloin vaatteiden elinkaari pitenee. Oikeanlaisella vaatehuollolla saa vaatteelle lisää käyttövuosia ja näin myös luonto kiittää. SOL Pesuloissa on käytössä ammattilaiskoneet ja ympäristöystävälliset pesuaineet, mutta ennen kaikkea osaava ja koulutettu henkilöstö. Vaatehuollon ammattilainen huolehtii tekstiileistä aina parhaalla mahdollisella tavalla.

SOL tarjoaa nyt Green Fridayn kunniaksi koodilla "Green Friday" kolme vaatepesua kahden hinnalla, SOL tarjoaa edullisimman. Alennus on kertaluonteinen ja voimassa Green Fridayn (pe 19.11- to 2.12.2021) ajan kaikissa SOL Pesuloissa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Voit tuoda pesuun mitkä tahansa vaatteet, pesuhintaan kuuluu esikäsittely, materiaalin mukainen pesumenetelmä ja viimeistely käsin silittämällä. Nyt on siis hyvä aika tarkistaa esimerkiksi talvitakkien, pikkujouluvaatteiden ja neuleiden pesun tarve ja hyödyntää pesutarjous. Lisätietoja löydät täältä >>

Voit sanoa koodin tai näyttää tämän viestin asioidessasi SOL Pesulassa. Voit käyttää koodia halutessasi myös kotinoutopalvelun yhteydessä ja kirjoittaa Kampanjakoodi - kenttään "Green Friday"

Jaa artikkeli: