Toggle Nav

Ajankohtaista

Sun-Maid – pääsiäisen parhaimpiin hetkiin

Pääsiäisen parhaimpiin hetkiin

Pääsiäinen on perinteitä täynnä, aivan kuten ikoniset Sun-Maid-rusinat tai kaikkein parhaimmat, pehmeimmät ja mehukkaimmat Sunsweet-luumut. Teetkö sitten pääsiäiseksi pashaa tai lammaspataa voit aina luottaa Sun-Maid-rusinoihin ja Sunsweet-luumuihin.

Jo vuodesta 1923 myynnissä olleet Sun-Maid-rusinat kuivataan Kalifornian auringon alla ja löytyvät myös luomuversiona. Käytä ruoanlaittoon, leivontaan tai välipalana sellaisenaan. Muista myös ostaa rusinat valmiiksi vappusimaa varten!

Sunsweet-luumut hurmaavat maukkaudellaan, pehmeydellään ja mehukkuudellaan. Tiesitkö, että Sunsweet-luumuissa käytetään aivan ainutlaatuista, hedelmää mahdollisimman vähän rikkovaa kivenpoistomekaniikkaa, joka takaa Sunsweet-luumujen aina täydellisen muodon, koostumuksen ja maun.

Luumuja voi myös käyttää leivonnassa luontaisena makeuttajana sokerin sijaan sekä voin / rasvan korvikkeena tuoden täyteläisyyttä ja pehmeää makua. Käytät vain saman verran luumusosetta kuin reseptissä olisi voita- ja nauti! Luumun karamellinen maku ja vaniljaiset vivahteet tekevät siitä erityisen soveltuvan suklaaresepteille.

Kokeile ainakin näitä reseptejä tänä pääsiäisenä:

https://lejos.fi/reseptit/helpot-paasiaispopsit/

https://lejos.fi/reseptit/pashamuna-sun-maidin-tapaan/

https://lejos.fi/reseptit/paasiaislammas-2-0/

https://lejos.fi/reseptit/luumu-suklaamousse/

Jaa artikkeli: