Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

Huippuetu sinulle: Suomalainen Plus 30 päivää ilmaiseksi!

Huippuetu sinulle: Suomalainen Plus 30 päivää ilmaiseksi!

Suomalainen Plus on kotimainen, turvallinen ja helppokäyttöinen e- ja äänikirjapalvelu, jonka avulla voit lukea ja kuunnella rajattomasti kirjoja mobiililaitteellasi. Kuuntelisitko kirjaa mieluiten kokatessa, siivotessa vai lenkillä? Uppoutuisitko tarinan vietäväksi yhdessä perheen kanssa vai omaa laatuaikaa kaivatessasi? Suomalainen Plus -palvelusta löydät tuhansien e- ja äänikirjojen valikoiman jokaiseen tilanteeseen!

Kauppahalli 24:n tilaajana tarjoamme sinulle superedun, jolla saat Suomalainen Plus e- ja äänikirjapalvelun käyttöösi veloituksetta 30 päivän ajan! Seuraa alla olevia ohjeita ja nappaa palvelu käyttöösi ilmaiseksi vain muutaman napin painalluksella:

Toimi näin:

  • Siirry osoitteeseen www.suomalainenplus.com
  • Klikkaa Kokeile maksutta -painiketta ruudun oikeassa yläreunassa
  • Eteesi avautuu ponnahdusikkuna
  • Syötä ensimmäiseen kenttään sähköpostiosoitteesi
  • Klikkaa ”Minulla on voimassaoleva kampanjakoodi” -täppää ja alle avautuu uusi tekstikenttä
  • Syötä kenttään koodi KH24PLUS (koodin voi kirjoittaa isoilla tai pienillä kirjaimilla)
  • Klikkaa Jatka ja odota hetki

Järjestelmä ohjaa sinut kassalle ja ostoskorissasi on nyt 30 päivän ilmaisjakson sisältävä Suomalainen Plus -tilaus. Viimeistele tilauksesi syöttämällä yhteys- ja maksutietosi kassalla niille varattuihin kenttiin. (Huomioithan, että sähköpostiosoitteesi tulee syöttää toistamiseen myös kassalla.) Kassalla olevaan alennuskoodikenttään ei tarvitse syöttää mitään.

Huomioithan, että tarjous koskee vain uusia Suomalainen Plus -tilauksia. Kampanjakoodi on voimassa 31.5. asti.

Tervetuloa tuhansien tarinoiden maailmaan!

Voimana toivo

Suomen luetuimman psykoterapeutin Maaret Kallion odotettu uutuuskirja pureutuu toivoon, joka on merkittävä hyvän elämän tekijä.

Toivolla on valtava voima. Ihminen voi kestää paljonkin pahaa, mutta toivottomuutta vain hetken. Uuden teoksensa Voimana toivo myötä Maaret Kallio tutustuttaa meidät toivoon, joka vahvistaa niin vaikeuksista toipumista kuin kokemustamme omasta pystyvyydestämme ja elämän merkityksellisyydestä. Kirja auttaa löytämään taitoja, joilla toivoa voi tietoisesti vahvistaa ja tukea. Kirja virittää lukijan pohtimaan, mistä oma toivo syntyy ja keiden kanssa se saa voimaa kasvaa.

Suunta/vaisto

Suomen kaikkien aikojen paras suunnistaja kertoo elämänsä parhaista ja pahimmista rasteista

Minna Kauppi on suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari.

Elämäkerrassaan hän avautuu paitsi uransa vaiheista ja menestyksensä salaisuuksista myös yksityiselämästään. Hänellä on ollut paljon vastoinkäymisiä, kuten äidin varhainen kuolema, oma krooninen sairaus sekä eroon päättynyt liitto alkoholismin ja masennuksen kanssa kamppailleen urheilijapuolison kanssa.

Synnynnäisenä optimistina ja lannistumattomana tahtonaisena Kauppi kuitenkin aina kääntää katseensa varjoista valoon.

Pukija

Lukijat lumonnut Syrjästäkatsojan tarinoita -sarja jatkuu! Ida Erikssonin lahjakas tyttärentytär Viena itsenäistyy sodanjälkeisessä Amerikassa, missä kaikki on mahdollista.

Jouluna 1949 pula-aika alkaa lopulta helpottaa. Kirsti yrittää sopeutua elämäänsä sotaleskenä ja isättömän Ilpo-pojan äitinä. Tytär Viena on kirjoitusten jälkeen ollut piikomassa Englannissa ja palaamassa jouluksi kotiin. Kirsti on tyttärestään huolissaan, Ida-mumma on puolestaan varma, että taiteellinen ja käsistään kätevä nuori nainen löytää paikkansa maailmasta. Viena suuntaakin muotialalle. Marimekon ensimmäisen muotinäytöksen ja Miss Universum -kisojen kautta hän päätyy Hollywoodiin, elokuvatähtien puvustajaksi.

Jaa artikkeli: