Toggle Nav

Ajankohtaista

Suomen suurin luomuvalikoima

Suomen suurin luomuvalikoima

Me Kauppahalli24:ssa haluamme tarjota mahdollisuuksia ruoan suhteen. Luonnonmukainen, korkealaatuinen luomuruoka ja sen vastuullisuus kiinnostavat useita asiakkaitamme ja sen vuoksi haluamme pitää huolen siitä, että meidän verkkokaupasta löytyy kattava luomuvalikoima. Panostamme luomuun ja haluamme mahdollisuuksien mukaan tarjota kaikista tuotteista luonnonmukaisesti tuotetun vaihtoehdon.

Luomuelintarvikkeiden koko tuotantoketju perustuu luonnonmukaisiin ja ympäristöä säästäviin valintoihin. Puhtaus kiinnostaa ja maistuu mainiolle. Ihmiset päätyvät usein luomuun välttääkseen torjunta-ainejäämiä, kantaakseen vastuuta nauttimansa ruoan eettisyydestä ja vaikuttaakseen eläinten hyvinvointiin. Myös lähiruokatuottajia halutaan tukea ja makukin on usein parempi. *

Jo viidennes ostoskorista on luomua

Valikoimamme kasvaa koko ajan ja meidän yli 7000 tuotteesta reilut 1300 on luomua. Kauppahalli24:sta löytyykin Suomen suurin luomuvalikoima. Asiakkaamme ovat valveutuneita ja luomun osuus meiltä tilatusta ruoasta on jo lähes viidennes.

”Se on hurja määrä. Valtakunnallisesti luomua ostetaan alle kolme prosenttia ja uskon, että meidän suuri ja helposti tavoitettava valikoima on isoin syy meidän luomutuotteiden myyntiin suhteessa perustuotteisiin. Asiakkaat ovat nykypäivänä myös hyvin valveutuneita ja haluavat panostaa luonnonmukaisesti tuotettuihin raaka-aineisiin ja pitää huolta eläinten hyvinvoinnista. Meillä maidon myynnistä neljännes on luomua ja kasvimaito on jo lähes puolet maidosta.” Kertoo Kauppahalli24:sen markkinoinnista vastaava Hanna-Kaisa Risku.

Luomubanaani on ensimmäinen askel

Myydyin luomutuotteemme on luomubanaani. Valtaosa ostetuista tuotteista ovat aivan tavallisia ruokatuotteita, mutta luomua. Kananmunat, jauheliha, maidot, mehut ja jogurtit hankitaan rutinoidusti luomuna. Jokapäiväisten luomuruokien lisäksi valikoimaistamme löytyy luomuna muun muassa pientuottajien tuotteita ja erilaisia superfoodeja sekä luomukosmetiikkaa ja -hygieniatuotteita. Jos tuotteesta on luomuversio, löydät sen meiltä! Eikä näitä tuotteita hinta paina, Kauppahalli24 on tunnetusti edullinen ostopaikka.

”Meidän luomuvalikoiman hinnat pyörivät samoissa isojen ketjujen kanssa. Hinta ei saa olla esteenä luonnonmukaiselle ruokavaliolle.” Hanna-Kaisa summaa.

Meiltä tilatessasi, tuoreus on tae. Niin luomutuotteissa, kuin kaikessa muussakin takaamme tuotteille loistavan laadun ja koska emme varastoi tuoretuotteita, saat tuoreimmat mahdolliset luomuhedelmät, -vihannekset,-leivät,-lihat ja muut luomutuotteet kauttamme. Mikä helpointa – kaikki löytyvät yhdestä paikasta ja saat ne kotiovellesi helposti yhdellä kertaa. Klikkaa vain luomusuodatin päälle tuotekategorian yläpuolelta, niin saat näkyviin kaikki luomutuotteet. 

.

Jaa artikkeli: