Toggle Nav

Ajankohtaista

Kokkaa herkkuhodarit isälle

Texmex-hodarivuoka pelastaa isänpäivän (ja monen muunkin päivän) ruokahuolilta ja toimii taatusti moneen makuun. Aina herkkujen eteen ei todellakaan tarvitse kokata tuntikaupalla: herkullinen hodarivuoka valmistuu kahdessakymmenessä minuutissa. Näin yhteistä aikaa jää enemmän!

Tällä reseptillä saat lounaan tai ruokaisan iltapalan sutjakkaasti pöytään esimerkiksi yhteisen ulkoilun jälkeen. Myös lapset voivat osallistua herkkuhodarien kokoamiseen. Yhdessä uunivuoassa hotdogit on helppo valmistaa kerralla isommallekin porukalle, ja kasvisruokailijat voi huomioida helposti kasvipohjaisilla nakeilla. Mausteinen juustoraaste tuo tuttuun ruokaan uutta twistiä ja Meksikon makumaailmaa.

Valion uudet maustetut juustoraasteet vievät makumatkalle Italian ja Meksikon makuihin ja tuovat uutta twistiä tuttuihin ruokiin pastoista piirakoihin ja lämpimiin leipiin. Valitse luonteikas, tomaateilla ja yrteillä maustettu Italian style juustoraaste tai mehevän venyvä, jalapenolla ja chilillä maustettu Mexican style!

Klikkaa reseptiin ja tilaa samalla vaikka kaikki isänpäivän herkut yhdellä kertaa näppärästi suoraan kotiovelle! Valio Mexican style juustoraaste nyt kampanjahintaan (2,29 €).

.

Jaa artikkeli: