Toggle Nav

Ajankohtaista

Tule meille töihin!

Seulo Palvelut Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva verkkokauppapalveluita tarjoava yritys, jonka alla toimii esimerkiksi vahvasti kasvava ja Suomen 3. suurin verkkoruokakauppa Kauppahalli24.fi. Olemme markkinan haastaja ja uudistaja, jonka tavoitteena on olla alan paras ja vastuullisin kumppani erilaisille toimijoille. Etsimme kasvuamme tukemaan Konsepti- ja tarjontapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

KONSEPTI- JA TARJONTAPÄÄLLIKKÖ

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja kokenut kehityshakuinen kaupan osaaja? Sinulla on kokemusta päivittäistavara- tai verkkokaupasta ja olet innostava ja selkeä viestijä, joka saa niin tiimikaverinsa kuin sisäiset kumppanit mukaansa. Olet tulosnälkäinen tekijä, jolle verkostoituminen ja erilaisten kumppanuussuhteiden johtaminen ja hoitaminen on tuttua.

Vastaat tehtävässäsi tarjonnan konseptien hallinnasta ja kehittämisestä, sekä tuote- ja palveluvalikoimasta ja sen suunnittelusta. Koordinoit kauppa-, tavarantoimittaja- ja palvelukumppanuuksia sekä osallistut logistiikan ja it-ratkaisuiden kehittämiseen liiketoiminnan asiantuntijana, yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Odotamme:

-        Kokemusta päivittäistavarakaupasta tai sen liitännäisistä. Verkkokauppakokemus katsotaan eduksi.

-        Kaupallista, tai muuta soveltuvaa koulutusta ja osoitusta halusta kehittää itseään

-        Oma-aloitteista, aktiivista ja käytännönläheistä otetta sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta

-        Halua verkostoitua ja saada aikaan tuloksia voimakkaasti muuttuvassa markkinassa

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, jatkuvasti kehittyvässä ja monipuolisessa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä organisaatiota, uudenlaisia ruokapalveluita sekä alan parasta asiakas- palvelukokemusta. Pääset työskentelemään osaavien kollegoiden kanssa nopeasti kehittyvälle ja vetovoimaiselle alalle.

Työ on kokopäiväinen ja työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Lähetä työhakemus, CV ja palkkatoive sähköpostilla rekry@kauppahalli24.fi 2.7. mennessä.

Lisätietoja: Yhteydenotot sähköpostitse toni.lavonen@kauppahalli24.fi tai puhelimitse 0504136629 pe 26.6. tai ti 30.6. klo 12—14.

Työtehtävä täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä. Tavoitteenamme on työsuhteen alku elokuussa.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste  sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on työnhakijana tietojasi koskien.

Jaa artikkeli: