Toggle Nav

Ajankohtaista

Kaiken maailman tahnoja!

Via uutuus tuoremaustetahnat Kauppahalli24:sta!

Via Tuoremaustetahnalla saat maailman maut helposti kotikeittiöön ja nostat arkiruuankin kulinaariseksi elämykseksi. Tuoremaustetahna on aina valmistettu tuoreista raaka-aineista, aivan kuin kokki olisi ne huhmareessa hienontanut. Purkista riittää 1–2 ruoanlaittokertaan, joten kaappeihin ei kerry puolityhjiä maustepurkkeja.

Sarjassa on neljä uutuutta.Yrttisen valkosipulinen VIA Tuoremaustetahna Herbes de Provence, sekä VIA Tuoremaustetahna Pomodoro Rosso raikkaan tomaattisella Välimeren makumaailmalla. VIA Tuoremaustetahna Mezcla Mexicali antaa ruoalle autenttisen meksikolaisen makumaailman, kun taas VIA Tuoremaustetahna Yellow curry vie Kaakkois-Aasiaan täyteläisellä curryn maullaan.


Via-kokit ovat suunnitelleet Via Tuoremaustetahnoista helppoja arjen ruokia mausta tinkimättä. Tutustu resepteihin: Curry-possu ja Meksikolaiset tacot.

Via-tuotteet valmistetaan aina parhaista raaka-aineista. Via sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat syödä hyvin ja terveellisesti kiireessäkin autenttisista makumaailmoista nautiskellen. Bon appétit!

Tilaa maustetahnat nyt helposti suoraan kotiovellesi!

.

Jaa artikkeli: