Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Ajankohtaista

ViaEsca tuo hyvinvointia Kauppahalli24:n asiakkaille

ViaEsca & Kauppahalli24 – Ruoka on tehokkain tie hyvinvointiin!

Voit helpottaa arkeasi valmiilla ViaEsca-ateriasuunnitelmalla resepteineen ja tilata kaiken tarvittavan Kauppahalli24:n kautta suoraan kotiovelle toimitettuna, vaikka koko perheelle. Terveellisesti ja tasapainoisesti syöminen ei tule enää helpommaksi!

Kauppahalli24 on aloittanut yhteistyön ruokaan keskittyvän hyvinvointipalvelu ViaEscan kanssa. Haluamme tehdä terveellisesti syömisestä ja arjen ruoanvalmistuksesta maistuvaa ja mutkatonta.

Yhdessä Kauppahalli24 ja ViaEsca muodostavat ketjun, joka huomioi kokonaisuutena ruokailun suunnittelun, elintarvikkeiden hankinnan, ruoan valmistuksen sekä ruoan terveysvaikutukset.

Syö oikeaa, maistuvaa ruokaa – sopivasti omaan energiankulutukseesi nähden!

ViaEsca-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjälle valmiin, aktiivisuusrannekkeen mittaamaan energiankulutukseen perustuvan ateriasuunnitelman. Päivittäisten viiden ravitsemussuosituksiin nojaavien aterioiden tarvikkeista voi helposti muodostaa ostoslistan, vaikka koko ruokakunnan tarpeisiin ja kaiken tarvittavan voi tilata Kauppahalli24:n kautta suoraan kotiovelle.

ViaEsca on digitaalinen ravintovalmennuspalvelu, joka auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia pysyvästi paremmiksi ja löytämään hyvinvoinnin ruoan kautta. ViaEsca-matkan aikana oivallat tasapainoisen ruokailun merkityksen hyvinvoinnillesi ja rakennat itsellesi terveellisen syömisen arkirutiinit. ViaEscan tuella on helppoa oppia pois vanhoista tavoista ja tuoda tilalle uusia, näin saavutat pysyvästi paremmat ruokailutottumukset!

  • ViaEsca on digitaalinen ravintovalmennuspalvelu, johon kuuluu aktiivisuusranneke ja mobiilisovellus

  • Palvelu hyödyntää aktiivisuusrannekkeesta saatavaa dataa personoidun ateriasuunnitelman koostamisessa

  • Ateriasuunnitelma nojaa ravitsemussuosituksiin

  • Tiedät syöväsi sopivasti kulutukseesi nähden ja saavasi tasapainoisesti kaikki tarvitsemasi energia- ja suojaravintoaineet

  • ViaEscan avulla 70 % onnistuu ruokailutottumusten muutoksessa.

“Tyytyväistä palautetta tulee runsaasti: paino putoaa, uni paranee ja energisyys lisääntyy. Ruokavaliot muuttuvat monipuolisemmiksi”,
kertoo ravintovalmentaja Anna Tervo. Voit tutustua valmennukseen ViaEscan verkkosivuilla.

ViaEsca auttaa sinua toteuttamaan pysyvän muutokseen ruokailutottumuksiisi. Ateriat sopivat koko perheelle ja reseptit sekä ostoslistat ovatkin kätevästi muunnettavissa sovelluksessa koko ruokakuntasi tarpeisiin. Niin kaikki päivän viisi ateriaa helppoine ja maistuvine resepteineen, kuin myös energiatasapainosi ja ostoslistat löytyvät kätevästi puhelimestasi.


Haluaisitko kokeilla?
 Voit tutustua palveluun veloituksetta kolmen päivän ajan!
Tilaa ilmainen kokeilu: 


Kokonaisvaltainen arjen ruokaratkaisu

Kauppahalli24:n ja ViaEscan palveluiden yhdistyminen tuo helpotusta ruokailun ongelmiin, joiden keskiössä usein on kortilla oleva aika. Arjen kiire on ajanut tasapainoisen ja monipuolisen ruokailun sekä ruoasta ja sen valmistamisesta nauttimisen ahtaalle. Mielestämme ruoan ja ruokailun tulee olla ihana asia!

Hyödyntämällä valmista ViaEsca-ateriasuunnitelmaa ja sen ostoslistoja sekä ruokaostosten verkkotilausta ja kotiinkuljetusta säästyy arjen pyörityksessä niin aikaa kuin rahaakin muuhun maistuvampaan. Viikon ruokien pohtimiseen ei tarvitse käyttää aikaa. Epäterveelliset ja kalliiksi käyvät impulssiostokset kauppakäynneillä jäävät pois ja myös ruokahävikki vähenee, kun ruokalistat ja ostettavat raaka-aineet on suunniteltu huolella. 

Suunnitelmallisuus ja helppous ovat ydinasioita niin ruokailutottumusten muutoksessa kuin arjen sujuvoittamisessakin. Haluamme auttaa ihmisiä syömään paremmin – oikeaa, tuoretta ruokaa, jonka valmistamisesta ja syömisestä nauttia.

Poimi koriisi ainekset ViaEscan Tomaatti-mozzarellapastaan, Marokkolaiseen kasvispataan ja Thaimaalaiseen kookoskeittoon.

Toivomme sinulle maistuvaa ja mutkatonta arkea! 

Tutustu ViaEscaan:

Via Esca on vuonna 2016 perustettu suomalainen hyvinvointialan yritys, jonka missiona on muuttaa ihmisten ruokailutottumuksia pysyvästi.

 

21 päivän Aloitusmatkan aikana annat itsellesi mahdollisuuden kokea tasapainoisen ruokavalion vaikutukset. Saat oivalluksia ja ymmärrystä terveellisen ruokailun periaatteista ja saat tilaisuuden oppia pois vanhoista tottumuksistasi.

90 päivän Muutosmatkan aikana rakennat vakaan pohjan arjen ruokailusi hallinnalle ja hyvinvoinnillesi. Näillä eväillä elämänmuutokseen saavutat arkiruokailun helppouden ja siten pysyvästi paremmat ruokailutottumukset.

Jaa artikkeli: