Toggle Nav

ANTON&ANTON 4 HENGEN MUKSUKASSI

Varastossa
GTIN
6430055950168
72,00 €

Anton&Anton ruokakassissa on joka viikko eri menu. Katso tämän viikon menu tästä linkistä: http://www.kauppahalli24.fi/antonanton

Kaikkien lapset nirsoilevat ainakin joskus. A&A Muksukassissa on kunnon ruokaa, joka on suunniteltu maistumaan lapsille: miedompia makuja kuin arkikassissa ja suosikkireseptejä, jotka valmistuvat kätevästi. Se on aikuisten salaliitto, jotta lapset söisivät paremmin!

Muksukassi sisältää joka viikko ainekset kolmeen ateriaan, joista yksi on kasvis-, yksi kala- ja yksi liharuoka. Muksukassi on mitoitettu neljän hengen perheelle. Kokeile, ja ihastu!  

Katso tästä linkistä mitä tuotteita on hyvä olla kotona kassin pääraaka-aineiden tueksi: http://www.kauppahalli24.fi/antonanton-raaka-aineet

Viimeistään tiistaina tilatun kassin toimituksen voi valita seuraavan viikon tiistaille. Tiistain jälkeen tilatun kassin toimituspäivän voi valita sitä seuraavalle viikolle jne. HUOM! Poikkeuksellisesti A&A ruokakassit voi tilata tiistaille vain klo 17-22 ja klo 19-24 aikaikkunoihin.