Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Anu Harkki ja mediayhtiö Kotoliving vaihtoi kaupassa ravaamisen Kauppahalli24:ään

Anu_Harkki

Ratula ja Koto tv-ohjelmista tuttu Anu Harkki inhoaa kaupassa käyntiä, vaikka rakastaakin kokkausta ja leipomista.

 

Lifestyle- ja tee-se-itse -lehti Kotolivingin toimituksessa tehdään joka päivä yhteinen lounas. Kaupassa käymisestä on tähän asti vedetty pitkää tikkua, sillä vaikka kokkaaminen kesken työpäivän onkin kivaa, on kaupparetki aina harmillinen keskeytys päivään. "Pyrimme aina tekemään ainakin viikon ruokaostokset kerralla, mutta tuoretuotteita ja kasviksia on vaikea saada säilymään tarpeeksi kauan, joten kaupassa piti piipahtaa vähän väliä", kertoo Kotolivingin päätoimittaja ja toimitusjohtaja Anu Harkki.

 "Facebookissa näin Kauppahalli24:n mainoksen ja uteliaana päätin heti kokeilla. Tilaaminen oli simppeliä ja tuotevalikoima aivan mahtava. Toimituksen tarpeisiin löytyi kaikkea mitä halusimmekin ja erityisen ilahtuneita olemme siitä, että mukana on tosi paljon luomu- ja lähituottajien tuotteita. Otimme tuotteiden toimituksen seuraavalle viikolle ja voi sitä riemua, kun kuski kantoi laatikoita autosta keittiöömme", Anu nauraa.

Tuotteiden tuoreus ja korkea laatu yllättivät Anun. ”Jaksoin ihmetellä kuinka kasvikset ja vihannekset ovat niin freesejä pitkään, napsin yrttejä leivän päälle vielä monta monta päivää toimituksen jälkeen. Voimme siis helposti tilata Kauppahalli24:stä kerralla koko viikon tarpeet”,  Anu kertoo. Kaupassa pitää olla itse tarkkana, että saa tuoreita tuotteita, mutta tilattaessa Kauppahalli24:stä voi luottaa, että toimitetut tuotteet ovat tuoreita ja käyttöaikaa on vielä runsaasti jäljellä.

"Kotiin Pornaisiin ei vielä ole Kauppahalli24:n kuljetusta, mutta onneksi voin tilata myös kotiin tulevat ruokatarvikkeet työhuoneelle. Inhoan kaupassa käyntiä, vaikka rakastan kokkausta ja leipomista. Tämä on parasta mitä pitkiin aikoihin on keksitty!"

kotoliving_logo

Kotoliving -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä tee-se-itse- ja lifestylelehti, jonka värikkäillä sivuilla inspiroidaan ihmisiä kokkauksessa, käsitöissä, näpertelyssä, sisustuksessa ja tyylissä. Kotoliving- lehden seuraava numero ilmestyy 8.5.2013