Toggle Nav

Baba Foods

Baba on suomalainen perheyritys, jossa tehdään intohimoisesti herkullista kasvisruokaa. Juuret ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista Baba ammentaa inspiraationsa. Baban herkkujen – hummuksen, babaganoushin, oliivitahnan, chiliporkkanoiden ym. takana on rakastettu perheen pää Avi.

Nyt tätä ruokaperinnettä jatkavat Baba Foodsissa Avin lapset, joilla sama rakkaus ja intohimo ihanaan ruokaan. Maku ja hyvä tunnelma ovat yhä kaiken tekemisen ytimessä ja se myös maistuu.

Babassa halutaan tehdä parasta. Niin hyvää, että parempaa ei yksinkertaisesti saa. Siksi Baban herkut tehdään käsin, parhaista raaka-aineista ja mahdollisimman pitkälti ilman lisäaineita.

Baba toimii rehellisesti, vastuullisesti ja eettisesti sekä mahdollisimman ekologisesti. Näin toimiminen ei ole ihan helppoa, mutta Baba tekee tässä onnistuakseen aina parhaansa.

Baba ei halua olla vain tekemässä hyvää ruokaa, Baba haluaa osaltaan olla myös tekemässä Suomesta parempaa paikkaa. Sellaista, jossa kaikkien on hyvä olla ja jossa mahdollisimman monilla olisi töitä.

Suun kautta sydämeen – Babasta!

.