Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

BECEL 400G 38 KEVYT KASVIRASVALEVITE

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

BECEL 400G 38 KEVYT KASVIRASVALEVITE

Becel Kevyt kasvirasvalevite on valmistettu auringonkukka-, rypsi- ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää monityydyttymättömiä omega-3- ja -6-rasvoja. Nämä rasvat auttavat ylläpitämään sydämesi terveyttä: 2 grammaa omega-3- tai 10 grammaa omega-6-rasvoja päivittäin nautittuna auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa. Osaksi terveellisiä elämäntapoja ja monipuolista ruokavaliota.

Laktoosittomassa Becel Kevyt kasvirasvalevitteessä on 38 % rasvaa ja se sopii erinomaisesti leivän päälle. Ruoanlaitossa ja leivonnassa kannattaa käyttää levitteitä, joissa on vähintään 60 % rasvaa. Saatavana 400 gramman ja 600 gramman rasioissa.

Becel Kevyt kasvirasvalevitteelle on myönnetty Sydänmerkki: se on tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen parempi valinta.

Ainesosat: Vesi, auringonkukkaöljy (21%), pellavaöljy (7%), rypsiöljy (6%), palmuöljy#, muunnettu tärkkelys, suola (1%), kaliumkloridi, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit [kasvirasvapohjainen], auringonkukkalesitiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happo (sitruunahappo), luontainen aromi, A- ja D-vitamiini. Laktoositon.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: BECEL 400G 38 KEVYT KASVIRASVALEVITE