Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Seuraava

BECEL MARGARIINI 60% 400G

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

BECEL MARGARIINI 60% 400G

Becel margariini on valmistettu auringonkukka-, rypsi- ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää monityydyttymättömiä omega-3- ja -6-rasvoja. Nämä rasvat auttavat ylläpitämään sydämesi terveyttä: 2 grammaa omega-3- tai 10 grammaa omega-6-rasvoja päivittäin nautittuna auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa. Osaksi terveellisiä elämäntapoja ja monipuolista ruokavaliota.

Laktoosittomassa Becel margariinissa on 60 % rasvaa. Se sopii leivän päälle, ruoanlaittoon ja leivontaan. Saatavana 400 gramman rasiassa.

Becel margariinille on myönnetty Sydänmerkki: se on tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen parempi valinta.

Ainesosat: Vesi, auringonkukkaöljy (33%), pellavaöljy (11%), rypsiöljy (9%), palmuöljy#, suola (0,9%), emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasvirasvapohjainen)), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happo (sitruunahappo), aromi, A- ja D-vitamiinit. Laktoositon.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: BECEL MARGARIINI 60% 400G