Toggle Nav

Edullisen ruoan ostamisessa ei ole mitään mustaa. Black Friday on nyt Green Friday!

Black Friday on kulutusjuhla, joka kasvaa vuosi vuodelta myös Suomessa. Me Kauppahalli24:ssa haluamme olla mieluummin mukana Green Fridayssa monen muun verkkokaupan tavoin. Haluamme kannustaa ajattelemaan ostamista maapallon ja ympäristön kannalta. Kuluttajien vastaiskua ’Älä osta mitään' -päivää parempi vaihtoehto voi olla hyödyntää edullisia Green Friday -tarjouksia ruokaan ja muihin jokapäiväisiin välttämättömiin ostoksiin. Ruokaostoksilla voi vaikuttaa valitsemalla useammin kasvisruokaa ja kotimaisia tuotteita.

Meillä Kauppahalli24:ssa hävikki on pientä, koska tuoreet tuotteet tulevat meille täsmämääräisesti asiakkaiden tilausmäärien perusteella. Ostamalla verkkokaupasta voi olla helpompi myös pienentää omaa hävikkiä, kun ostokset voi suunnitella rauhassa kotona kaappien äärellä ja välttyä turhilta heräte- ja hutiostoksilta.

Kauppahalli24:n kotiinkuljetuksissa hyödynnetään uutta teknologiaa, ympäristöystävällistä kuljetuskalustoa ja tehokasta kuljetusverkostoa. Optimoimalla jakelureittejä ja yhdistämällä tavaravirtoja aiheutamme vähemmän kuormitusta ympäristölle.

Meidän Green Friday -tarjoukset ei kohdistu vain yhteen päivään, vaan saat nauttia edullisista hinnoista jo koko viikon ennen virallista perjantaita ja vielä seuraavakin viikon puolella!

Green Friday hinnat ovat voimassa pe 17.11. - to 30.11.2023