Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

BONA 200G COSCOUS-NAUDANLIHA 12KK

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

BONA 200G COSCOUS-NAUDANLIHA 12KK

HYVÄ RASVAKOOSTUMUS

Toivottua vaihtelua ja maailman makuja lastenruokavalikoimaan tuo Bona Couscousia ja naudanlihaa. Tuote on ensimmäinen 12 kuukauden ikäisille lapsille tarkoitettu couscouspohjainen ateria. Couscousin ja naudanlihan lisäksi ateriassa maistuvat porkkana, kesäkurpitsa, sipuli ja tomaattisose. Eksoottisen makunsa se saa persiljasta, inkivääristä ja korianterista. Vähäsuolainen ateria on rasvakoostumukseltaan ihanteellinen perheen pienemmille ruokailijoille.

Hyvä rasvakoostumus, vähäsuolainen
Bona lastenruoassa on paljon hyvää pehmeää rasvaa ja vähän tyydyttynyttä rasvaa. Se sisältää välttämättömiä linoli- ja α-linoleenirasvahappoja, joita tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Päivittäin tarvitaan linolihappoa 1% ja α-linoleenihappoa 0,2% kokonaisenergiasta.

Huomioithan, että tuoteseloste saattaa muuttua – lue aina ainesosaluettelo pakkauksesta ennen kuin tarjoat ruokaa.

Ainekset:
Vesi, keitetty kuskus (durumvehnäjauho) 18%, porkkana, naudanliha (9%), kesäkurpitsa, sipuli, tomaattisose, vehnäjauho, kasviöljyt (rypsi, auringonkukka), suola (0,2%), persilja, inkivääri ja korianteri. Sisältää kasviksia 28%.


Valmistus:
Lämmitä tarvittava määrä ruokaa mikroaaltouunissa lautasella tai avatussa purkissa tai vesihauteessa. Sekoita ja maista ensin itse, ettei ruoka ole liian kuumaa. Tarjoile aina lautaselta.

Säilytys:
Avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 2 vrk.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: BONA 200G COSCOUS-NAUDANLIHA 12KK