Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

ESKIMO 10KPL PURSOTINPUSSI TYLLALLA

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

ESKIMO 10KPL PURSOTINPUSSI TYLLALLA

Monikäyttöinen Bruno Pursotinpussi

Ammattilaisten suunnittelemaa Bruno Pursotinpussia voidaan käyttää koristeluun, leivontaan ja annosteluun. Helppokäyttöinen Bruno Pursotinpussi sopii sekä lämpimälle että kylmälle massalle kuten kermavaahdolle, taikinalle, kuorrutteille ja perunamuusille. Pursotinpussin ulkopinta on hivenen karhea, jolloin siitä saa paremman otteen pursotettaessa. Bruno Pursotinpussin kotelossa on 10 kertakäyttöistä pursotinpussia ja 3 suutinosaa. Kotelo on valmistettu kartongista ja sen voi kierrättää.

Bruno Pursotinpussilla koristeluja joka lähtöön
Bruno Pursotinpussi on kooltaan reilu ja sen vuoksi sitä on kätevä täyttää ja käyttää. Leikkaa vain pussin kärki pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja aseta pakkauksen mukana tuleva suutinosa paikoilleen. Pese suutinosat huolellisesti aina käytön jälkeen. Voit myös liittää pussiin oman tyllan, jos sinulla on sellaisia. Ohuen pursotuksen saa parhaiten, kun vain leikkaa pussin päähän pienen aukon. Aukkoa voi suurentaa aina tarpeen mukaan, riippuen miten paksua pursotusjälkeä kaipaat.

Tuote muuttui Eskimo-tuotemerkin alle syksyllä 2012.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: ESKIMO 10KPL PURSOTINPUSSI TYLLALLA