Toggle Nav

ELOMENTS ORGANIC VITAMIN TEA DOUBLE LEMON LUOMUTEE 14PSS/ 28G

Varastossa
GTIN
9352177000026
5,59 €

Maailman ensimmäinen 100% luonnollinen vitamiinitee - ei keinotekoisia vitamiineja.

1 kuppi teetä = 40 % B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, C-vitamiinin ja sinkin päivittäisestä tarpeesta.

Eloments Double Lemon vitamiinitee on yhdistelmä tuoreutta ja tyylikkyyttä. Teehen sisältöä antavat sitruunaruoho, sitruunaverbena ja tuoksuva inkivääri, jotka ovat sekoitettu luonnollisesti makeaan kiinalaiseen vihreään teeseen ja rikastettu luomu ainesosilla. Kokeile Double Lemon teetä piristämään aamurutiinejasi tai nauti ja virkistäydy iltapäivän teehetken parissa.

Vihreä tee on peräisin Xitoun Reilun kaupan luomuviljelijöiden osuuskunnasta Kiinan Wuyuan-alueelta, läheltä Keltaisia vuoria. Xitou on koskematon luonnonsuojelualue, joka on perinteinen teenviljelyalue. Alueella on jopa oma 'teeyliopisto'! Sen lisäksi, että Xitou-tee on Reilun Kaupan teetä, valmistetaan se viljelijöiden Farmer-osuuskunnan omistamassa tehtaassa.

Ekosertifioitu, Reilun Kaupan -sertifiointi, GMO-vapaa, Vegaani, Muovittomat ja Kierrätettävät teepussit, Gluteeniton, Maidoton, Soijaton, Pähkinätön, Sokeriton

KÄYTTÖ
Eloments on suunniteltu antamaan sinulle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita koko päivän ajan sekä tukemaan terveellistä ruokavaliota.

Annostus: 1-2 kupillista päivässä
Veden lämpötila: 70-80 °C
Hauduttamisaika: 3-5 minuuttia