Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

ESKIMO 7KPL/0,5L FOLIOVUOKA

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

ESKIMO 7KPL/0,5L FOLIOVUOKA

Eskimo Alumiinivuoka 0,5 l pakkauksessa on 7 vuokaa. Vuoat ovat kooltaan 130 x 105 x 45 mm. Pakkauksissa on mukana säilytystä helpottavat kartonkikannet, joiden toinen puoli on alumiinia. Kartonkikansi tulee astettaa vuokaan niin, että alumiini on ruokaan päin. Kartonkikanteen on myös helppoa kirjoittaa vuoan sisältö.

Eskimo Alumiinivuoat soveltuvat paistosten ja laatikkoruokien paistamiseen, pakastukseen ja tarjoiluun. Voit säilyttää niissä myös einestuotteita. Alumiinivuoan voi laittaa mikroon.

Kotimainen tuote
Eskimo Alumiinivuoka on kotimainen tuote. Tuotteelle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Ostamalla Eskimo Alumiinivuoan tuet suomalaista työtä.

Kierrätä ja säästä luontoa
Eskimo Alumiinivuoka 0,5 l on pakattu muovikutisteeseen, jonka voit laittaa energiajakeen joukkoon. Alumiinista valmistettu Eskimo Alumiinivuoka tulisi laittaa pienmetallin kierrätykseen. Tuotteen kartonkietiketti kuten myös alumiinia sisältävät kartonkikannet sopivat kartongin kierrätykseen. Kartonkietiketin voit halutessasi myös polttaa.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: ESKIMO 7KPL/0,5L FOLIOVUOKA