Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Tiina Nurminen iloitsee Kauppahalli24:n palvelusta

 

 Tiina

On se vaan niin ihanaa kun kuljettaja kantaa painavat ruokalaatikot keittiöön asti, iloitsee Tiina, tämä on saavutettu etu, josta en kyllä enää luovu.


Lisäaikaa perheen harrastuksille

Tiina Nurminen on tilannut viisi henkisen perheensä ruokaostokset Kauppahalli24:stä jo lähes puolen vuoden ajan.

- Kävin ennen kaupassa aina sillä aikaa kun vien lapset treeneihin, muistelee Tiina ja kertoo kuinka päätti tehdä ensimmäisen tilauksensa ystävän suosituksesta. Muutaman viikon jälkeen keittiön pöydälle asti kannetut ruokalaatikot oli muuttunut rutiiniksi ja saavutetuksi eduksi.

– Kerran unohdin tilata ja kyllä otti päähän kun piti lähteä kauppaan, olin jo niin tottunut viikoittaiseen uintireissuuni lasten treenien aikana. Silloin vasta tajusin ja yllätyin itsekin, miten rentouttavaa oikeasti on, kun ei tarvitse raahautua kauppaan vaan sen ajan voi käyttää miten huvittaa, kertoo Tiina.

Nurmisilla suurin osa vapaa-ajasta vierähtää jäähallilla, kun pojat pelaavat jääkiekkoa ja tytär taitoluistelee.

 

Sunnuntai on usein Nurmisilla tilauspäivä

Maanantaisin Nurmisilla syödään viikonlopun jämiä ja uusi ruokatoimitus tilataan yleensä tiistaille.

– Pyrin pitämään tiistaisin etäpäivän ja valitsen toimitusajan jo iltapäivälle, niin saan valmistettua uusista tarvikkeista ruoan jo illaksi, järkeilee Tiina. Sunnuntai on siis Nurmisilla useimmiten tilauspäivä. Kun lapset syövät iltapalaa, on äidin hyvä klikkailla tilausta siinä samalla. Tiina kopio vanhan tilauksen rungoksi ja muuttelee määriä tarpeen mukaan.

– Sitten katson tarjoukset ja lisään vielä mitä meiltä on loppu kaapeista, kertoo Tiina tilausrutiinistaan.

Myös 9-vuotiaat kaksoset Eeva ja Aleksi sekä pikkuveli Olli saavat esittää toiveitaan. Lapset ottavatkin uudet jutut helposti omakseen: – Aleksi lähetti kännykkääni kuvan näkkäripaketista ja viestinä oli: ”tilaa näitä netistä!”


Ruokaostokset luonnollisesti myös netistä

Tiina käyttää verkkokauppoja perheen vaate- ja kenkähankintoihin, joten ruokaostostenkin siirtäminen nettiin tuntui luonnolliselta.

– Nyt kun olen oppinut, että pankkikortin numero on siellä yhdistelmäkortin toisella puolella, niin kaikki on sujunut loistavasti. Enää ei tarvitse maksaa luotolla, nauraa Tiina ja tunnustaa, ettei ohjeita tule juuri luettua, kun tilaaminen on muuten niin helppoa.


Terveellistä kotiruokaa laadukkaista aineksista

Nurmisilla laitetaan paljon ruokaa ja kokeillaan uusia reseptejä. Perheen äiti huolehtii, että lapset saavat hyvää ja ravitsevaa kotiruokaa.

– Matkustan paljon työni puolesta ja on levollista tietää, että kun tilaan ruoat kotiin toimitettuna, syödään tällä työmatkanikin aikana terveellisesti. Tykkään miettiä kaiken valmiiksi etukäteen, niin Mikon ei tarvitse enää stressata lasten syömisistä, kun on muutenkin sumplimista harrastusaikataulujen kanssa, Tiina kertoo ja nauraa kuinka Pariisin lentokentälläkin vaihtolentoa odotellessa on näppärä klikkailla ruokatilaus perheelle koto-Suomeen.

Tilauksen tekemisestä on tullut nopeasti rutiini, joka ei unohdu koko perheen lomamatkallakaan. - Olen laittanut tilauksen sisään Tallinnan laivallakin ja kyllä oli luksusta, kun viikon päästä tulimme reissusta ja ruoat saapui heti meidän palattua kotiin!


Tuotteet tuoreita ja käyttöajat pitkiä

Viisi henkisen perheen viikon ruokaostoksista tulee monta laatikollista. Maitoakin tilataan vähintään 10 purkkia.

- On se vaan niin ihanaa kun kuljettaja kantaa painavat laatikot keittiöön asti, iloitsee Tiina, tämä on saavutettu etu, josta en kyllä enää luovu.

Tiina on ollut todella tyytyväinen tilaamiinsa tuoreisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, käyttöajatkin ovat hirmu pitkiä. Erityisesti maininnan arvoisia ovat kasvikset ja vihannekset. - Kaikki ovat aina olleet loistokunnossa, parempia kuin edes itse olisin ehtinyt ja jaksanut kaupassa valita, kiittelee Tiina ja kehuu saaneensa elämänsä parhaan ananaksen Kauppahalli24:stä. Myös porkkanat saavat kiitosta, samoin kuin Reinin lihan ribsit, joista onkin muodostunut koko perhee odotettu herkku.

- Ja olen tositosi otettu, että jäätelötkin tulee aina ihan kivikovina kunnolla jäässä.

Tiina tilaa useimmiten Erikssonin kokonaisen lohen ja valmistaa siitä graavilohta, uunikalaa tai kalakeittoa.

- Lähikaupassa piipahdan hakemassa vain nopeasti jotain pientä puuttuvaa tai niitä hetken mielitekoja, summaa Tiina ja suosittelee kaikkia kokeilemaan palvelu, mutta varoittaa, että siihen jää parin kerran jälkeen koukkuun.

 

 

Haarajokelaiseen Nurmisen perheeseen kuuluu Tiina-äiti, 41, projektipäällikkö, Mikko-isä, 38, opettaja, 9-vuotiaat kaksoset Eeva ja Aleksi sekä 6-vuotias Olli

 

 

TAKAISIN ASIAKASKOKEMUKSIA SIVULLE TÄSTÄ


Haluatko sinäkin kertoa oman Kauppahalli24 tarinasi? 

Haastattelusta saat kiitokseksi ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä osallistut viikon ruokaostosten (arvo 120€) arvontaan.

Ilmoita halukkuutesi: asiakaspalvelu@kauppahalli24.fi