Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Taru Seppälästä tuli samantien vakioasiakas

 

 Seppälä

Seppälän perheeseen kuuluu Taru-äiti, 36, hammashoitaja, Petri-isä, 36, suunnitteluinsinööri sekä 3-vuotias päiväkotilainen Greta.Viikonloppuisin Seppälän perhe suuntaa maaseudun rauhaan kesämökille. - Pitääkin tehdä tilaus tällä viikolla jo torstaille, niin päästään perjantaina lähtemään töistä suoraan, eikä tarvitse enää pysähdellä mökkimatkalla ruokakauppaan, suunnittelee Taru. Gretalle maistuu välipalajogurtti.

Äiti on nyt paljon rennompi

Seppälät asuvat Vantaan Rekolassa sievässä rivitalossa. 3-vuotias Greta leikkii mielellään lähialueen puistoissa ja pyöräilee pieniä matkoja.

Tarun ystävä suositteli Kauppahalli24:n verkkoruokakauppaa ja Taru päätti heti kokeilla.

Olemme olleet todella tyytyväisiä koko palveluun, kertoo Taru ja nauraa, että äiti on nyt paljon rennompi, kun ei tarvitse enää työpäivän jälkeen kiiruhtaa päiväkodin kautta väsyneenä lapsen kanssa kauppaan. - Vaikka meillä on kaikki palvelut tässä ihan lähellä, niin kyllä se kiristää pinnaa, kertoo Taru.

Kauppahalli24:n valikoimista Seppälät ovat löytäneet kaiken tarvitsemansa. Erityisen ilahtunut Taru on tuotteiden valtavan pitkistä käyttöajoista ja laktoosittomien runsaasta valikoimasta. Kiitosta saavat myös tuoreet hedelmät ja vihannekset:

- Hyvin on tomaatitkin ”puristeltu” ja vain parhaat valittu, kertoo Taru ja myöntää miettineensä etukäteen, viitsiikö tilata herkkiä tuotteita ollenkaan, jos ne eivät olekaan kunnossa.

 

Heräteostosten väheneminen on pienentänyt kauppalaskua

Toimituksen Taru tilaa usein loppuviikkoon torstaiksi tai perjantaiksi. Turhat heräteostokset ovat pienentäneet ruokaostosten loppusummaa reilulla parilla kympillä viikossa. – Tilaan kyllä aina itselleni ja Petrille jotain karkkipäivän herkkua, mutta se on vain yksi aarrearkkupussi ja sillä mennään, vinkkaa Taru.

 

Tilaaminen on helppoa

Ruokaostosten tekeminen sujuu Seppälöiltä jo rutiininomaisesti.

- Klikkailen ensin joka viikkoiset perusjutut valmiista tilausehdotuksesta ja sitten katson tarjoukset, lopuksi vielä Petrin kanssa suunnittelemme yhdessä mitä muuta syödään, kertoo Taru tilaamisen helppoudesta. Taru käyttää paljon myös hakua, sillä löytää tarkasti juuri sen mitä tarvitsee. Profeel-jogurtit on Tarun mieleinen välipala ja Emil Halmeen samba-sämpylöistä on muodostunut joka viikkoinen suosikki. - Bonusta on myös Reinin lihat, tilaan aina mieluummin pakkaamatonta lihaa, Taru toteaa.

Toimitusmaksu on Tarun mielestä kohtuullinen.  – Maksan sen kivutta, korvaa kyllä vaivan, kun ei tarvitse itse lähteä kappareissulle, raahata ja kantaa ostoksia.

 

Säästynyt aika rentoillaan ja nautiskellaan

Säästyneen ajan tilalle ei Seppälän perheessä ole haluttu organisoida mitään sen kummempaa: - Katsotaan Gretan kanssa pikku kakkosta, ei tehdä mitään ihmeellistä, rentoillaan ja nautitaan, kun ei tarvitse tehdä mitään. Stressi poistuu parhaiten, kun antaa aikaa itselle ja lapselle.

Seppälän perheeseen kuuluu Taru-äiti, 36, hammashoitaja, Petri-isä, 36, suunnitteluinsinööri sekä 3-vuotias päiväkotilainen Greta

 


TAKAISIN ASIAKASKOKEMUKSIA SIVULLE TÄSTÄ


Haluatko sinäkin kertoa oman Kauppahalli24 tarinasi? 

Haastattelusta saat kiitokseksi ilmaisen kotiinkuljetuksen sekä osallistut viikon ruokaostosten (arvo 120€) arvontaan.

Ilmoita halukkuutesi: asiakaspalvelu@kauppahalli24.fi