Toggle Nav

HIPP LUOMU MONIVILJAPUUROA JA MARJOJA 12KK 420G

Varastossa
GTIN
4062300361676
5,99 €

HiPP Luomu Moniviljapuuroa ja marjoja 12kk 14 annosta 420g / HiPP Ekologisk Flerkornsgröt med bär 12mån 14 portioner 420g

Ilmastoneutraalit HiPP puurot ovat mieluisia ja ravinteikkaita aterioita, jotka sopivat maittavaksi aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Kaikki puurot sisältävät omega-3-rasvahappoja, ja ne on valmistettu huolella valituista luonnonmukaisista raaka-aineista. HiPPiS Luomu Moniviljapuuroa ja marjoja, alkaen 12 kk. Soveltuu mainiosti niin aamu-kuin välipalaksi.

HiPP klimatneutrala ekologiska barngrötar är uppskattade näringsrika måltider som passar bra som mättande frukost, mellanmål eller kvällsmål. Alla grötarna innehåller omega 3 fett och är tillagade av utvalda ekologiska råvaror. HiPPiS Flerkornsgröt med bäfrån 12mån. Serveras som frukost eller mellanmål.

SÄILYTYSOHJEET/ FÖRVARING INSTRUKTIONER

Sulje avattu pussi hyvin ja säilytä se kuivassa ja valolta suojattuna, ei yli normaalin huoneenlämpötilan. Käytä sisältö 3-4 viikon kuluessa. / Öppnad påse tillsluts väl og förvaras torrt, mørkt og inte over normalrumstemperatur. Innehållet bar förbrukas inom 3-4 veckor.

ALKUPERÄMAA/ VALMISTUSMAA/ URSPRUNGSLAND/TILLVERKNINGSLAND

Kroatia 191

MAAHANTUOJA / IMPORTÖR

Kuluttajatuki /Konsumentstöd

Hipp GmbH & Co Vertrieb KG

VALMISTAJA/ TILLVERKARE

Arvid Nordquist Finland Oy Ab