Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Jasminin grillivinkki: Grillimestarin lohiperhoset

Grillimestarin lohiperhoset

VALMISTUSAINEET

  • 800 g lohifileetä
  • ½ dl fariinisokeria
  • ½ dl Dijon-sinappia
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • ruohosipulia
  • mustapippuria myllystä

KASTIKE

  • 1 prk Valio crème fraîchea
  • ½ rkl tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 tl fariinisokeria
  • 1 ½ rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ¼ tl chilijauhetta

VALMISTUSOHJE

1. Kuumenna grilli tai muurinpohjapannu. Leikkaa kala noin 6 cm:n kokoisiksi paloiksi. Leikkaa jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka ja käännä nahkapuolet vastakkain

2. Sekoita fariinisokeri, sinappi ja soijakastike keskenään. Ota liemestä erilleen muutama ruokalusikallinen ja lisää siihen valkoviinietikka.

3. Kasta lohiperhoset fariinisokeri-sinappi-soijakastikeliemeen ja nosta grilliin tai muurinpohjapannulle. Grillaa muutama minuutti ja käännä. Voitele paistunut puoli valkoviinietikalla maustetulla liemellä. Kypsennä vielä toinen puoli ja voitele. Viimeistele ruohosipulilla ja rouhitulla pippurilla.

4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa maidolla. Tarjoa lohiperhosten kanssa.

Resepti: Valio


.