Toggle Nav

Joulu helposti jokaiseen pöytään

Joulu on jokaiselle meille omakohtaisten kokemusten juhla. Perheiden jouluperinteet vaihtelevat niin joulupöydän antimista kuin muistakin jouluvalmisteluista. Mutta yksi asia on monelle meille sama, nimittäin herkuttelu ja jouluruoista nauttiminen pitkän kaavan mukaisesti.

Laajasta jouluvalikoimastamme löydät kaikki joulupöydän perinteiset herkut kuin myös uutuudetkin, joulumakeiset ja joulusuklaat – joulukalenteria unohtamatta. Jos haluat enemmän yhdessäoloa ja mukavaa yhdessä tekemistä, tee joulumakeiset itse! Meiltä löydät kaikki tarvittavat raaka-aineet. Kaikki yhdellä tilauksella ja yhdellä enterin painalluksella. Helposti ja vaivattomasti.

Valmistaudu joulun viettoon rauhallisin mielin. Tutustu tuotteisiin ja tilaa joulun ruokaostokset suoraan kotiovellesi.

Katso kuljetusaikataulut ja hinnat tästä  >>

Laadukkaat ja kauniit joulukukat

Joulukukat ovat tärkeä tekijä joulun kokonaisuuden rakentamisessa. Iloa mielelle, suulle ja silmille! Näistä on onnistunut joulu tehty. Meiltä löydät sekä perinteiset joulukukat ja joulukimput kuin myös uusia ideoita.

Tutustu laadukkaisiin joulukukkiimme ja tilaa kotiisi kaunis joulu. Tuotetiedoista löydät myös niksejä kukkien hoitoon.

Reinin lihan joulukinkut

Reinin Liha on perinteikäs ja käsityötä kunnioittava tuoreen lihan erikoisliike, joka on kehittänyt lisä- ja säilöntäaineettoman joulukinkun. Eläinten hyvä ruokinta ja hoito, raaka-aineiden oikeaoppinen käsittely sekä matala suolapitoisuus takaavat laadukkaan lopputuloksen.

  • Kaikkien Reinin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023
  • Toimituspäivä on ke 20. - la 23.12.2023

Skogsjö Gård luomukinkut

Skogsjö Gård on kolmannen sukupolven perheyritys, joka tuottaa luomusikaa ja luomuviljaa Munsalassa. Skogsjö Gårdin tilalla sioille syötetään viljaa, herneitä, papuja ja rypsiä, joista suurin osa tuotetaan tilalla. Lisäksi sikojen elintilat ovat normaalia suuremmat. Luonnonmukaista siankasvatusta parhaimmillaan.

  • Skogsjö Gårdin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023
  • Toimituspäivä on ke 20. - la 23.12.2023

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. 

Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen / puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan.

Savustettu kalkkuna on mehevää ja maukasta herkkua! Se on lisäaineeton ja valmistettu aidossa palvisaunassa. Heti valmista syötäväksi, tarjoillaan yleensä kylmänä. Puolikas 4-5,5 kg ja kokonainen 7-9 kg.

Savustetut kalkkunafileerullat on palvattu aidossa savusaunassa, joten niiden ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaisia. Kaksi kokoa: 1,3-1,7 kg ja 2,5-3,5 kg.

  • Kalkkunoiden viimeinen tilauspäivä on torstaina 7.12.2023.
  • Toimituspäivä on 20. - 23.12.2023

Joulun aikataulut

Joulun ruokaostokset kannattaa tilata hyvissä ajoin kotiovelle, suosituimmat aikaikkunat täyttyvät nopeasti. Juhlapyhät vaikuttavat toimitusaikatauluumme:

Ei toimituksia:

Itsenäisyyspäivä ke 6.12.
Jouluaatto su 24.12.
Joulupäivä ma 25.12.
Tapaninpäivä ti 26.12.
Ke 27.12.