Toggle Nav

Joulu helposti jokaiseen pöytään

Joulua voi viettää monella tapaa, toiset pitävät perinteistä ja toiset kaipaavat perinteiden sijaan jotain uutta ja erilaista. Perinteet ja uudet tavat voi myös yhdistää ja tehdä juuri sennäköisen joulun kuin itselle parhaiten sopii. Meiltä löydät perinteiset jouluruoat, kalaherkut, vegaaniset ruoat sekä aamulla käsintehdyt sushit ja leivät tuoreena suoraan kotiovelle. 

Heli-Hannele Beach House Kitchenistä kertoo muutaman täsmävinkin joulun helpottamiseen. Inspiraatiota modernimpaan jouluun saat Heli-Hannelen laatimista jouluresepteistä, joissa perinteiset maut saavat uutta twistiä, reseptit löydät alta.
• Valitse omaan joulupöytään vain ne ruokalajit, joista oikeasti pidät ja jotka tulevat syödyksi. Laatu korvaa tässäkin tapauksessa määrän.
• Pidä joulunyyttikestit, joihin jokainen tuo yhden jouluruoan. Näin stressin määrä laskee huomattavasti ja jaettu joulutunnelma on useamman ilo.
• Osta hyvällä omallatunnolla laadukkaita valmisruokia, kaikkea ei tarvitse tehdä itse.
• Ruoka- tai herkkulahja toimii aina. Samoin lahjakortti arkea helpottavaan palveluun, nappaa tästä Kauppahalli24-lahjakortti.

Vältä kauppojen jouluruuhkat ja joulustressi - tilaa joulun ruokaostokset ajoissa kotiovelle! Kotiinkuljetus superedullisesti alkaen 0 €.

Kuljetusaikataulut ja hinnat >>

Kinkkuarvonta!

Nyt voit voittaa Skogsjö Gårdin kotimaisen luomukinkun!

Kommentoi Facebookissamme tai Instagramissamme arvontapostaukseen, kuka voisi myös ilahtua tästä joulupöydän ehdottomasta helmestä ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme yhden luuttoman luomukinkun. Kinkku on kooltaan 3–4 kg ja arvoltaan 88 €. Huomioithan, että palkinnon toimitukset ainoastaan Kauppahalli24:n toimitusalueella.

Voittaja arvotaan somessa ma 5.12. klo 12:00. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Reinin lihan joulukinkut

Reinin Liha on tuoreen, pakkaamattoman lihan palveleva erikoisliike, jossa raaka-aineet käsitellään alusta asti itse omassa leikkaamossa. Eläinten hyvä ruokinta ja hoito sekä vähärasvaisuus takaavat helposti kypsyvän ja maukkaan laadun.

Reinin lihalta saa pakastamatonta suomalaista viljapossua. Reinin liha on vuosien varrella kehittänyt oman konseptin hyväksi joulukinkuksi, joka on täysin lisä- ja säilöntäaineeton. Kinkkujen suolapitoisuus on hyvin matala, keskimäärin 0,9 %, koska kaikki kinkut ovat itsesuolattuja. 

  • Kaikkien Reinin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 8.12.2022
  • Toimituspäivän voi valita tiistaista 20.12. perjantaihin 23.12.

Skogsjö Gård luomukinkut

Skogsjö Gård on kolmannen sukupolven perheyritys, joka harjoittaa kasvituotantoa ja luomusikalatoimintaa pohjanmaalla Munsalassa.

Luonnonmukaisen siankasvatuksen rehu sisältää luonnollisella tavalla viljeltyjen kasvien lisäksi myös luomukivennäisaneita ja vitamiineja. Skogsjö Gårdin tilalla sioille syötetään viljaa, herneitä, papuja ja rypsiä, joista suurin osa tuotetaan tilalla.

  • Skogsjö Gårdin joulukinkkujen viimeinen tilauspäivä on torstaina 8.12.2022
  • Toimituspäivän voi valita tiistaista 20.12. perjantaihin 23.12.

Hanhialan tilan kalkkunat

Hanhialan tilalla kasvaa omalla viljalla ruokittuja kalkkunoita, joista valmistettavat kalkkunaherkut ovat muodostuneet monien perheiden joulupöydän kestosuosikeiksi. Kasvinviljelyyn sekä kalkkunoiden kasvatukseen keskittynyt Hanhialan tila sijaitsee Paimion keskustan tuntumassa Preitilässä.  Kalkkunoiden kasvatuksessa ja kaikkien tilan eläinten hoidossa on huomioitu eläinten hyvinvointi ja eettiset arvot. Eläimille tarjotaan siisti elinympäristö, riittävästi tilaa, laadukkaat rehut ja mahdollisuudet lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Kauppahalli24:sta voit tilata kokonaisen / puolikkaan savukalkkunan tai kalkkunafileerullan.

  • Kalkkunoiden viimeinen tilauspäivä on to 8.12.2022. Toimituspäivän voi valita tiistaista 20.12. perjantaihin 23.12.
  • Savustettu kokonainen kalkkuna on mehevää ja maukasta herkkua! Se on lisäaineeton ja valmistettu aidossa palvisaunassa. Heti valmista syötäväksi, tarjoillaan yleensä kylmänä. Löydät savustettua kalkkunaa puolikkaana 4-5,5 kg ja kokonaisena 7-9 kg.
  • Savustetut kalkkunafileerullat on palvattu aidossa savusaunassa, joten niiden ulkonäkö, maku ja rakenne ovat erinomaisia. Fileerullia löytyy kahta eri kokoa; 1,3-1,7 kg ja 2,5-3,5 kg.

Tilaa nyt herkulliset ja maistuvat savukalkkunat jouluksi kotiovellesi!

Joulun aikataulut

Joulun ruokaostokset kannattaa tilata hyvissä ajoin kotiovelle, suosituimmat aikaikkunat täyttyvät nopeasti. Juhlapyhät vaikuttavat muutamin poikkeuksin toimitusaikatauluumme:

Itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2022 ei ole toimituksia. 
Jouluviikolla toimitetaan maanantaista 19.12. perjantaihin 23.12.2022. Maanantain 19.12.2022 toimitukseen tilaukset normaalisti viimeistään torstaina 15.12.2022
Joulun jälkeen ti 27.12. ei ole toimituksia. Keskiviikkona 28.12. toimitamme normaalisti. 
Loppiaisena pe 6.1. ei ole toimituksia.