Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Jukolan juusto

Kaikki cheddarit valmistuvat omasta Jukolan maitotilan aamulypsyn maidosta. Maitotilalla on hallussa Walter Ehrströmin kultamitali, jonka saaminen tarkoittaa 25 vuotta yhteen menoon joka päivä tuotettua ensiluokkaista maitoa. 

Lehmien puhtaus, hygienia ja olosuhteet ovat avaimet laadukkaaseen maitoon. Kun eläin voi hyvin, voidaan silloin tuottaa myös hyvää maitoa. Tilalla on panostettu puhtaaseen energiaan ja maito lypsetään aurinkoenergialla.

Perinteisellä valmistustavalla tehty cheddari on todella monikäyttöinen juusto, joka sopii naposteluun, ruoanlaittoon, salaatteihin, keittoihin, hampurilaiseen, makupariksi juustolautaselle ja oikeastaan mihin vain kermaisaa herkkua keksii laittaa. Makukirjohan on tässä vuosien saatossa kasvanut ja kypsytysasteita löytyy erilaisia. 

.