Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Kähmän Kaali ja Pukki - suomalaista valkosipulia

Marttilantie 186
25110 KRUUSILA

Liikkeen www-sivut

Monivuotisten kokeilujen jälkeen Vanha-Kähmän tilalla Kiskossa Salon kaupungissa onnistuttiin tuottamaan poikkeuksellisen maukasta kotimaista valkosipulia, jota kutsutaan Kähmän Gourmet -nimellä. Lajikkeen alkuperä on tuntematon, ja lienee alun perin kotoisin Keski-Aasian ylängöltä. Viljelijöinä toimivat veljekset Hannu ja Timo Saario tuottajanimellä Kähmän kaali ja pukki.

Kähmän Gourmet on talvivalkosipuli, eli se istutetaan jo syksyllä ja aloittaa kasvun heti lumien sulettua. Lajikkeelle on ominaista mehukas, pehmeähkö ja voimakas aromi. Kähmän Gourmet säilyy elokuussa tapahtuvasta sadon korjuusta huoneen lämmössä keittiön pöydällä avoimessa astiassa vähintään seuraavalle huhtikuulle ja jopa yli vuoden ajan.


Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.