Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

ESKIMO 4/100KPL SUODATINPUSSI RUSKEA

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

ESKIMO 4/100KPL SUODATINPUSSI RUSKEA

Onnistuneen kahvinkeiton takaa oikeankokoinen Eskimo Suodatinpussi.

Eskimo Suodatinpusseja on saatavilla kahdessa eri koossa, kokonumero 4 (1x4) tai kokonumero 2 (102). Kokonro 4 ja 2 Eskimo Suodatinpusseja on tarjolla valkoisena ja ruskeana. Kokonro 2 on saatavilla ruskeana. Kaikkia Eskimo Suodatinpussi kokoja myydään 100 kappaleen kartonkikotelossa, jonka voi kierrättää pahvinkeräyksessä. Ruskeaa Eskimo Suodatinpussia on tarjolla myös 180 kappaleen kutisteena.

Laadukas kotimainen tuote
Eskimo Suodatinpussit valmistetaan Suomessa. Tuote on kotimaista työtä ja siksi Eskimo Suodatinpusseille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus merkiksi tuotteen kotimaisuudesta.

Eskimo Suodatinpussi on ympäristöystävällinen valinta
Eskimo Suodatinpussit ovat biohajoavia ja ne voidaan laittaa kompostiin tai biojäteastiaan. Ruskea Eskimo Suodatinpussi on valkaisematon ja valkoinen Eskimo Suodatinpussi on happivalkaistu. Molemmat valmistusprosessit ovat luontoystävällisiä, joten ei ole väliä valitsetko käyttöösi ruskean vai valkoisen Eskimo Suodatinpussin. Kaikille Eskimo Suodatinpusseille on myönnetty Joutsenmerkki.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: ESKIMO 4/100KPL SUODATINPUSSI RUSKEA