Toggle Nav

Kaneli-mantelilohi

Varastossa
GTIN
Kaneli-mantelilohi
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KALAONNI BENELLA KIRJOLOHIFILEE C-LEIKATTU VAC 0,5-0,8KG
23,92 €
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
29,88 €
ARLA LEMPI TURKKILAINEN JOGURTTI 10% 300G LAKTOOSITON
1,49 €
ARLA INGMARIINI RASVASEOSLEVITE NORMAALISUOLAINEN 75% 600G
4,69 €
ARLA INGMARIINI JUOKSEVA RASVASEOS VÄHÄLAKTOOSINEN 500ML
2,99 €
PURJOSIPULI 1KPL 0,2-0,5KG
1,07 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,85 €
VALKOSIPULI 120G
1,19 €
VALKOSIPULINKYNSI PUSSI 100G
0,89 €
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
3,14 €
APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
1,86 €
SAM REILUN KAUPAN HUNAJA 250G JUOKSEVA
3,99 €
SAM 250G LUOMU JUOKSEVA HUNAJA
3,99 €
VOI HYVIN LUOMU HUNAJATUUBI 250G
5,89 €
URTEKRAM LUOMU AITO KANELI CEYLON 65G
3,99 €
MEIRA KANELI JAUHETTU 38G TÖLKKI
2,29 €
MEIRA MANTELILASTU 50G
2,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
MALDON PIPPURIMYLLY 50G
5,35 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Kaneli-mantelilohi on helppo ja herkullinen ruoka koko perheen makuun. Kokeile reseptiä!

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 600 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 1 purjo
  • 2 fenkolia
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl mantelilastuja

Appelsiinikastike:

  • 2 dl Arla Lempi turkkilaista jogurttia
  • ½ appelsiinin raastettua kuorta
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • suolaa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuumenna uuni 225-asteiseksi.
  2. Viipaloi purjosipuli ja fenkoli. Laita ne ja lohi uunivuokaan.
  3. Levitä päälle rasva, valkosipuli, suolaa ja pippuria.
  4. Ripottele lopuksi päälle kaneli ja mantelilastut.
  5. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
  6. Sekoita kastikkeen ainekset.
  7. Tarjoile mantelilohi lohkoperunoiden, kastikkeen ja appelsiinin palasten kanssa.

Resepti: Arla