Toggle Nav

Aikataulutettu arki rullaa, kun ruokaostokset tuodaan kotiin

”Haethan mut tallilta kahdeksalta” toivoo tytär kännykän toisessa päässä samalla, kun perheen poika pyyhältää ulos ovesta. Nelivuotias Ilona pyörii keittiössä ja kyselee, milloin iltapala tulee kotiin. Temppujumpasta kotiutunut tyttö tietää, että Kauppahalli24:n käynnin jälkeen iltapala on superhyvää, toimitus kun sisältää tuoreita lähileipomon leipiä ja karjalanpiirakoita, joskus jopa pieniä herkkuja.

Työpäivien jälkeen Hanna-äidin arkiviikkoa pyörittävät yhtä iltaa lukuun ottamatta kolmen lapsen sekä omat harrastukset. Arkisin aika on kortilla.

 ”Voin vain ihmetellä, miksen siirtynyt ostamaan ruokaa Kauppahalli24:sta jo aiemmin. Ystäväni suositteli kokeilemaan, mutta kesti hetken, ennen kuin yhtenä sunnuntaina päätin kokeilla – enkä ole katunut! Saan kaiken tarvitsemani Kauppahalli24-verkkoruokakaupasta tuoretuotteita, pakasteita, välipaloja ja kissanruokaa myöten. Ja koska tuotteet tulevat minulle tilausten mukaan suoraan tuottajilta ja valmistajilta, on tuoretuotteissa kuten maidoissa ja lihoissa yllättävänkin pitkät käyttöajat”, Hanna toteaa.

”Ja jos tarvitsen täydennystä, piipahdan pikaisesti lähikaupassa”.

Tuoretta ruokaa verkosta kotiin - vaivattomasti

Hanna kertoo, ettei hän enää halua tuhlata kallisarvoista aikaa etenkään isoissa kaupoissa ravaamiseen.

”Ajomatka ja parkkipaikan löytyminen, tavaroiden etsiminen hyllyväleistä, kassalla jonottaminen, tavaroiden roudaus autolle ja sieltä jääkaappiin – ei kiitos! Ennemmin käytän sen ajan minulle tärkeämpään.”

Todella suurena apuna Kauppahalli24 on Hannan mukaan niinä viikkoina, kun miehen työ vie hänet useaksi päiväksi ulkomaille. Silloin hän hyödyntää verkkosivuilla olevia reseptejä, tilaa perustuotteita kerralla enemmän ja hankkii myös herkullisia pientuottajien valmistamia ruokia.

Arkena terveellistä perusruokaa, viikonloppuisin ruoanlaittoon panostetaan

”On ilo ajaa kotiin tietäen, että ovikellon soidessa kodin ruokakaapit ja jääkaappi saavat täydennystä. Toimituspäivän iltana syömme usein jotain valmista, mutta muina päivinä kokkaan itse. Teen ruokia kerralla useammaksi päiväksi, jotta harrastuksiin jää aikaa. Viikonloppuisin panostamme ruoanlaittoon yhdessä miehen kanssa, silloin on kiva kokkailla yhdessä vaativampiakin ruokia” Hanna toteaa ja jatkaa, että Kauppahalli24:n tarjonnan myötä heille harvinaisempia sesongin kasviksia, kuten raitajuurta ja myskikurpitsaa, on tullut kokeiltua aiempaa enemmän.

Kauppahalli24:n sivuilta löytyy reseptejä, joita Hanna selailee ajoittain. Niistä löytyy kivoja vaihtoehtoja arkeen, terveellistä, nopeasti valmistuvaa perusruokaa uudella twistillä. Verkkosivujen reseptisivulta voi tarvittavat valmistusaineet klikata suoraan omaan ostoskoriin.

Perheeseen kuuluvat palvelupäällikkö Hanna, 42, kansainvälisen kaupan parissa toimiva Vesa, 43, 14-vuotias Aino, 11-vuotias Oskari sekä 4-vuotias Ilona.