Toggle Nav

Lisää aikaa lapsiperheen arkeen -video

Helsinkiläisen Marjo ja Mika Hill sekä heidän kaksi poikaansa elävät melko kiireistä lapsiperheen arkea. Koko perheen yhteinen aika on tärkeää, ja sitä säästääkseen tilaa perhe ostoksensa suoraan kotiin Kauppahalli24:stä. Valikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat tuotteet ja tuoreet raaka-aineet.


Marjo ja Mika Hill sekä heidän kaksi poikaansa, 3-vuotias Hugo ja 1-vuotias Oiva, asuvat Helsingissä Arabianrannassa. Mika käy töissä ja Marjo on hoitovapaalla. Säästääkseen enemmän aikaa lapsille tilaavat Mika ja Marjo koko perheen ostokset Kauppahalli24:stä. 

– Kun tämä perhe siirtyy kauppaan, käy siellä ja kantaa ostokset kotiin, vie se helposti sellaiset puolitoista tuntia, Marjo laskeskelee.

– Nyt meillä on sellainen ihana tapa, että me tuon isomman kanssa tilaamme ostokset yhdessä netistä. Istumme sohvalla ja tilaamme ostokset. Se, miten paljon se tuo perheelle lisäaikaa, on ihan mahtavaa, Marjo iloitsee.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Perhe on käyttänyt Kauppahalli24:n palvelua säännöllisesti nyt noin vuoden ajan. Tilaaminen tapahtuu Kauppahalli24:n verkkokaupasta kätevästi esimerkiksi tietokoneella tai tabletilla. Tilaaminen on tehty Marjon ja Mikan mielestä hyvin helpoksi.

– Ensimmäisellä tilauskerralla se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sen jälkeen olemme tykänneet käyttää palvelua, Marjo sanoo.

– Se helpottaa todella paljon, kun työpäivän jälkeen ei tarvitse lähteä kauppaan kassajonolle jonottelemaan, vaan ostokset tulevat suoraan kotiin työpäivän jälkeen. Pääsee heti kokkaamaan, Mika kertoo.

Tuoreet kalat, kasvikset ja vihannekset

Ruokaa laitetaan yhdessä koko perheen voimin. Hugo on kiinnostunut kokkaamisesta, ja osallistuu innokkaasti ruoanlaittoon. Kauppahalli24 saa perheeltä kiitosta erityisesti tuoreista ja hyvistä raaka-aineista, pitkistä päiväyksistä sekä monipuolisesta valikoimasta.

– Koen, että olemme saaneet kaiken mitä ostaisimme tavallisestakin kaupasta. Esimerkiksi vaipat ja kaikki hygieniatuotteet löytyvät, Marjo kertoo.

– Saamme tuoreet kalat, tuoreet kasvikset ja tuoreet vihannekset. Olemme olleet aina todella tyytyväisiä. Kala on todella tuoretta. Kun ruotoja nyppii, niin saa oikeasti tehdä töitä, että ne lähtevät irti. Kala on melkein vasta nostettua, Mika kuvailee. 

Ostokset suoraan kotiovelle ja kynnyksen yli

Tilauksen yhteydessä voi tilaaja valita itselleen parhaiten sopivan toimituspäivän ja -ajankohdan. Ostokset tuodaan sovittuna ajankohtana suoraan kotiin ja kynnyksen yli. Kuljetus maksaa muutaman euron ja toimitusten yhteydessä huomioidaan koko perhe.

– Maksamme mielellämme tästä palvelusta. Se on muutamia euroja siitä, että joku kerää ostokset meidän puolestamme ja tuo kotiovellemme. Tämä säästää todella paljon aikaa ja bensaa, Mika summaa.

– Muutama euro siitä on pieni hinta, kiteyttää Marjo.

– On todella mieletöntä, kuinka lapset huomioidaan, kun ostokset tuodaan sisälle ja 3-vuotias saa allekirjoittaa ostokset vastaanotetuiksi. Se on todella tärkeää. Koko perhe huomioidaan, Marjo hymyilee.

Suomen asiakaskokemukset Oy on tuottanut puolueettomasti tämän asiakaskokemuksen.