Toggle Nav

”Olen onnellinen siitä ajasta, mitä ei tarvitse kaupassa käyttää” -video

Tiina Nurmisen perheen arki on meneväistä. Mies työskentelee ilta- ja viikonloppupainotteisesti, ja Tiina matkustaa paljon työnsä vuoksi. Koko perhe urheilee, ja lasten harrastuksiin kuljettaminen vie aikaa. Kiirettä vähentääkseen Tiina on käyttänyt Kauppahalli24:n palvelua jo melkein neljän vuoden ajan.

Kauppahalli24 on verkkoruokakauppa, joka toimii Uudellamaalla ja toimittaa tuoreet ruokaostokset asiakkaan kotiovelle. Nurmisten kodin lähellä on ruokakauppa, ja suuremmatkin marketit ovat vain muutaman kilometrin päässä. Ruoan tilaaminen kotiovelle säästää kuitenkin kiireisen Tiinan aikaa.

– Sen jälkeen, kun olen alkanut tilata ruokaostoksemme Kauppahalli24:sta, olen ymmärtänyt, kuinka paljon kaupassa käymiseen menee aikaa. Olen ollut onnellinen siitä ajasta, mitä ei tarvitse kaupassa käyttää. Ostokset voi tehdä kotisohvalta käsin, Tiina kertoo.Ketterä järjestelmä ja kattava tuotevalikoima

Palvelun ketteryyden vuoksi tilaus on helppo tehdä missä ja milloin tahansa. Erikoisin paikka, missä Tiina on tehnyt tilauksen, on aurinkotuoli. Maksuvaihtoehtoja on useita, ja tilauksen yhteydessä voi määrittää ja valita toimitusajan ja sen tarkkuuden.

– Tilauksen tekeminen on todella helppoa. Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja tuotevalikoima kattava. Etusivulla on listattuna useimmin tilaamani tuotteet. Usein katson myös tarjoukset, ja etsin tuotehaun avulla, jos haluan tilata jotain erikoisempaa. Sen jälkeen maksan tilauksen verkkopankin kautta, Tiina sanoo.

– Enimmäkseen tilaan kannettavalla tietokoneella, mutta käytän myös padia ja puhelinta. Järjestelmä on nykyisin niin kehittynyt, että tilauksen tekeminen onnistuu kaikilla laitteilla aivan yhtä hyvin, Tiina toteaa.

Ostokset kotiovelle edulliseen hintaan

Kuljetuksen hinta määräytyy ostosten loppusumman lisäksi sen mukaan, kuinka joustava asiakas on vastaanottoajan suhteen. Toimituksen ajankohta tarkentuu joka tapauksessa puolen tunnin tarkkuudella edellisenä päivänä.

- Jos tilauksen toimittamisen on tärkeää tapahtua tietyllä kellonlyömällä, se myös maksaa hieman enemmän. Mutta jos olen koko päivän kotona, voi kuljetuksen saada ilmaiseksi. Joka tapauksessa toimitusmaksu on mielestäni erittäin kohtuullinen, vain muutamia euroja.

- Olen suositellut palvelua myös ystävilleni ja saanut heidät kokeilemaan sitä. Minulle kaikkein merkityksellisintä on, että ruuat tulevat kotiovelle ja että minun ei tarvitse lähteä kauppaan haahuilemaan, tyytyväinen Tiina kertoo.

Suomen asiakaskokemukset Oy on tuottanut puolueettomasti tämän asiakaskokemuksen.