Toggle Nav

Sirpa helpottaa arkea pienin konstein

3-vuotias Otto katselee innoissaan ikkunasta näkyvää isoa pakettiautoa: ”Jihuu, nyt päästään syömään!” Reipas Otto ei kuljettajaa vierasta, vaan lelut on hetkessä esitelty ja tärkeä jutut kerrottu. Ostoskasseista kaivetaan ensimmäisenä esille luomusämpylät, joita Otto ja 2-vuotias Silja-sisko mutustelevat Sirpa-äidin tyhjentäessä kasseja..

- Kyllä tämä ”kauppareissu” on niin paljon helpompi, kun marketeissa kiertely vilkkaiden lasten kanssa! Nyt vain avaan ulko-oven, ja kauppa saapuu meille! Nostelen jäiset tuotteet kuljetuslaatikon ”pakastelokerosta” saman tien pakkaseen. Kuivatavarat puran lasten kanssa myöhemmin yhdessä, päästetään ensin kuljettaja jatkamaan matkaansa, toteaa Sirpa nostellessaan maitoja ja jogurtteja jääkaappiin.

Sirpa nauttii hoitovapaasta ja lasten kanssa puuhastelusta. Arkea on hyvä helpottaa pienin konstein, niin kaikki jaksavat paremmin. – Kun äiti voi hyvin, lapsetkin voivat hyvin, naurahtaa Sirpa.

Murea luomuliha maistuu koko perheelle

Tuoreutta ja luomua arvostava Sirpa on tilannut luomutuotteita kuten jauhelihaa, sipulia, lanttua ja parsakaalia. Erityisen tyytyväinen Sirpa on ollut Reinin lihan tuotteisiin, joista erityiskiitoksen saa etenkin luomunaudan jauheliha.

- Tilaan aina luomua kun se on mahdollista, vaikka se toki maksaa vähän enemmän. Luomun maku vaan on mielestäni niin paljon parempi. Pakko myös todeta, että nämä yrtit ja salaatit ovat taas niin hyviä ja säilyvät tuoreina pitkään! Nämä tulee suoraan tuottajilta, ja sen kyllä huomaa.

Kiirepäivinä helpottaa valmis luomulaatikko

Sirpa valmistaa ruoan pääsääntöisesti itse, ja usein lapset ovat apuna. Silja pesee mielellään kasviksia ja Otto rakastaa sämpylätaikinan sekoittamista. Aina välillä viikkoon mahtuu joitakin päiviä, jolloin ruoanlaittoon jäävä aika on kortilla.

- Asioiden hoito vaan tuppaa kasautumaan joillekin päiville, ei voi mitään. Näille kiirepäiville olen tilannut Kruunu Herkun valmista kotiruokaa. Lisäaineettomat luomulaatikot ovat meidän mieleen, ja lapsetkin ovat syöneet niitä innolla.

Ilmainen kotiinkuljetus rohkaisi kokeilemaan

Yleensä päivä on jo taittunut iltaan ja lapset ovat nukahtaneet kun Sirpalla on hetki aikaa kohdata hyväksi ystäväksi muodostunut Kauppahalli24. Sirpa nappaa verkkokaupasta aiempien kertojen tilauspohjan, siitä on hyvä aloittaa. Perustuotteiden osalta tilaus on nopeasti päivitetty ja muut puuttuvat tuotteet löytyvät selkeästä valikosta kätevästi ja nopeasti.

Ruokakustannukset pysyvät verkosta ostettaessa paremmin kurissa

- Ei meidän ruokakustannukset ole mihinkään nousseet, vaikka mukaan ottaa kuljetusmaksunkin, sillä maksaisihan se kaupassa käyminenkin. Kurkkaan aina tarjoustuotteet aivan kuten normikauppaankin mennessä.

Sirpan mukaan ruokakustannukset pysyvät ruodussa entistä paremmin, sillä verkosta ostettaessa ostoskorin summan kertymisen näkee koko ajan, eikä kassalla loppusumma yllätä. Säästöä on lisännyt myös heräteostosten väheneminen.

Perheeseen kuuluvat Sirpa-äiti, 38, hoitovapaalla kirjanpitäjän töistä, Jyrki-isä, 47, tuotekehitysinsinööri sekä 3-vuotias Otto ja 2-vuotias Silja.