Toggle Nav

Tuoreet tuotteet suoraan kotiin helposti ja vaivattomasti -video

Sirpa Järvinen on viisihenkisen perheen äiti. Tuusulassa asuvan perheen arki on kiireistä, koska Sirpa ja hänen miehensä toimivat molemmat yrittäjinä, ja lapsilla on harrastuksia viikon jokaisena arki-iltana. Arjen helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi käyttää perhe viikoittaisten ruokaostosten tekemiseen Kauppahalli24:sta. Ostokset tuodaan suoraan kotiovelle.

Viisihenkinen perhe asuu Tuusulassa rauhallisella omakotitaloalueella. Kolmesta lapsesta kaksi asuu vielä kotona. Tytär harrastaa tanssia ja poika salibandya. Sirpa ja hänen miehensä työskentelevät yrittäjinä.

– Esikoinen on muuttanut jo omaan kotiinsa, mutta istuu silti usein samassa ruokapöydässä meidän kanssamme, kun kutsumme hänet syömään. Kotona asuu vielä kaksi teini-ikäistä, mies, minä ja koira, Sirpa kertoo.

– Olen luovan alan yrittäjä. Teen töitä kotoa käsin, mutta työni on hyvin liikkuvaa. Pakkaan aamuisin usein kimpsut ja kampsut ja suuntaan autolla mahdollisen asiakkaan luokse. Siihen kun yhdistetään se, että puolisoni on myös yrittäjä, ja lapset harrastavat käytännössä jokaisena arki-iltana, niin on arki aika vauhdikasta, Sirpa naurahtaa”Voin tehdä kauppaostokset kotisohvalla”

Sirpa törmäsi Kauppahalli24:n mainokseen ensimmäistä kertaa Facebookissa. Hän klikkasi mainoksen auki selvittääkseen, mistä oli kyse. Uteliaisuus voitti, ja Sirpa päätti kokeilla palvelua. Sen jälkeen on Kauppahalli24:stä tullut osa perheen viikoittaista arkea.

– Voin tehdä kauppaostokset iltaisin kotisohvalla tai vaikka keittiön pöydän ääressä silloin, kun kaikki muu härdelli on ohi. Teen ostokset netissä, maksan ne ja kahden päivän sisällä pihaan kurvaa auto, joka tuo viikon ruokaostokset minulle sisälle asti. Meillä menee viikossa noin 14 litraa maitoa, joka olisi hirveä määrä kantaa itse käsivarsilla kaupasta, Sirpa kertoo.

– Tuotteet toimitetaan kotiin yllättävän edullisella hinnalla. Mitä suurempi tilaussumma on, niin sitä edullisempaa kuljetus on, hän lisää.

Tuoreita tuotteita ja pitkiä päiväyksiä

Sirpa arvostaa Kauppahalli24:n hyvää valikoimaa. Tuotteet ovat aina tuoreita ja laadukkaita. Erityisen iloinen perhe on siitä, että Kauppahalli 24:sta he saavat oikeasti tuoretta kalaa.

– Valikoimasta löytyy paljon kotimaista ja luomua. Tuotteiden laatu on ihan todella ykkösluokkaista. Pakasteet ovat tullessaan umpijäisiä, ja kaikissa tuotteissa on pitkät päiväykset. Myös hedelmät ja vihannekset ovat olleet tuoreita ja hyviä, Sirpa kuvailee.

– Ei ole tullut mieleenkään kokeilla muita palveluita, koska Kauppahalli24:n kanssa kaikki on toiminut loistavasti, Sirpa sanoo.

”Asiakaspalveluun on aina saanut yhteyden nopeasti”

Sirpa on tilannut perheen viikoittaiset ruokaostokset Kauppahalli 24:n kautta omien laskujensa mukaan jo monia kymmeniä kertoja. Sellaiset tilanteet, joissa tilauksesta olisi esimerkiksi puuttunut jotakin tai jokin pakkaus olisi ollut rikki, ovat mahtuneet hänen mukaansa yhden käden sormiin. Nekin on aina hoidettu nopeasti kuntoon asiakaspalvelun avulla.

– Kun olen ottanut yhteyttä Kauppahalli24:n asiakaspalveluun, on tuote hyvitetty välittömästi. Asiakaspalveluun on aina saanut yhteyden nopeasti. Kaikkein helpoin tapa ottaa yhteyttä on mielestäni nettisivulla oleva chat, josta saa aina jonkun langan päähän alle minuutissa, Sirpa toteaa.

– Olen ottanut yhteyttä myös puhelimitse ja sähköpostitse, eli kaikki väylät kyllä toimivat, Sirpa summaa.

Arjen luksusta

Kauppareissuista vapautuneen ajan Sirpa käyttää mieluiten siihen, että lähtee luontoon liikkumaan. Ajan säästymisen lisäksi Sirpa kokee Kauppahalli24:n eduksi myös sen, että heräteostokset jäävät pois. Tämä tuo kauppalaskuihin selkeätä säästöä.

– Minulle tämä on antanut sellaisen helpotuksen tunteen, että ihanaa, kun joku muu nyt keräilee nämä meidän ruokatarvikkeet, ja voin itse hyödyntää sen ajan johonkin muuhun. Se on lapsillekin hauska heti, kun puramme ostoksia yhdessä ja he miettivät, että mitähän se äiti on tällä kertaa tilannut. Vähän kuin pikkujoulut, Sirpa hymyilee.

– Tämä palvelu on arjen luksusta. Helpotuksen lisäksi se tuo laadukkaat tuotteet suoraan kotiin asti ilman, että kylmäketju katkeaa, hän kiteyttää.

– Perheemme on ollut Kauppahalli24:n tyytyväinen asiakas jo pitkään ja tulemme olemaan jatkossakin, Sirpa päättää.

Suomen asiakaskokemukset Oy on tuottanut puolueettomasti tämän asiakaskokemuksen.