Toggle Nav

KOMERO-PUSSI HERKKUTATTIRISOTTO 2:LLE 30MIN

Varastossa
GTIN
6430060430044
Tarjoushinta 9,29 € Normaali hinta 9,99 €
Komeron ruokakasseissa on resepti ja tarvittavat ainekset kahden henkilön ateriaan. Ruoat on suunnitellut huippukokki Henri Alén. Riisisekoitus (arborioriisi, herkkutattijauhe, herkkusienirouhe), salottisipuli, limetti, parmesan, oliiviöljy, kasvisfondi (vesi, suola (17,7%), maltodekstriini, sokeri, kasvisuute 5% (kiinankaali, porkkana, vihreä paprika, herkkusieni, purjosipuli, parsakaali, persilja), sipuli, muunnettu tärkkelys, kasvisaromi, mauste uutteet (valkopippuri, rosmariini), happo (sitruunahappo)), voi (kerma, hapate, suola 1,5%), lehtipersilja, valkosipuli. Paino: 450G Valmistusaika: 30min Vähälaktoosinen Komero-pusseilla on käyttöaikaa vähintään 3 vuorokautta toimituspäivän jälkeen. Tatti-risotto on italialainen klassikko. Tämän herkullisen risoton avainsana ovat huippuhyvä italialainen risottoriisi ja tatit. Täyteläistä risottoa valmistettaessa lämmintä lientä lisätään riisin joukkoon pikkuhiljaa, kunnes risoton kypsyys ja rakenne on täydellinen. Silloin riisin pinnassa oleva tärkkelys irtoaa ja risotto saa täyteläisen rakenteen ja jokaiseen riisinjyvään kauniin kiillon. Täydellisessä risotossa pitää olla vielä purutuntumaa - riisiä ei saa missään nimessä keittää liian kypsäksi. 1. Lämmitä kasvisfondi ja 6 dl vettä kattilassa. 2. Kuori ja pilko salottisipuli ja valkosipuli pieniksi kuutioiksi. 3. Lämmitä kattilassa oliiviöljy keskilämmöllä ja kuullota sipulikuutiot kevyesti. 4. Lisää joukkoon riisi ja anna sen kuullottua pari minuuttia koko ajan sekoittaen. 5. Lisää lämmintä lientä riisin joukkoon n. 1 dl kerrallaan, sitä mukaa kun riisi imee nestettä. 6. Lopeta liemen lisääminen, kun riisi on kypsää, mutta siinä on vielä hieman purutuntumaa (n. 18 minuuttia on hyvä nyrkkisääntö). Valmiin risoton tulee olla hieman valuvaa. Mikäli liemi ei riitä, voit lisätä joukkoon hieman vettä. 7. Silppua lehtipersilja hienoksi silpuksi. Sekoita persilja, parmesan ja voi risoton joukkoon. 8. Viimeistele risotto makusi mukaan suolalla, mustapippurilla ja puolikkaan limetin mehulla.