Toggle Nav

KOMERO-PUSSI KERMAINEN KYLMÄSAVUKIRJOLOHI-PASTA 2:LLE 20MIN LAKTOOSITON

Ei varastossa
GTIN
6430060430075
Tarjoushinta 7,99 € Normaali hinta 8,49 €
  • Osta 4 hintaan 7,89 € /kpl ja säästä 1%
Komeron ruokakasseissa on resepti ja tarvittavat ainekset kahden henkilön ateriaan. Ruoat on suunnitellut huippukokki Henri Alén. Pennepasta (durumvehnäjauho, vesi), ruokakerma (15 % Kerma (maito), stabilointiaineet (E1450, E412), happamuudensäätöaine(E331).), kylmäsavustettu kirjolohi (Suomi), salottisipuli, oliiviöljy, tilli. Paino: 650g Valmistusaika: 20min Laktoositon Komero-pusseilla on käyttöaikaa vähintään 3 vuorokautta toimituspäivän jälkeen. Kermainen kylmäsavukirjolohipasta on eräänlainen klassikko. Parhaat annokset ovat usein yksinkertaisia, kuten tämäkin. Sipulia kuullotetaan yksinkertaisesti vain hetki, jonka jälkeen joukkoon lisätään kerma, lohisuikaleet, tilli sekä al denteksi keitetty laadukas italialainen pennepasta. 1. Laita pastavesi kiehumaan ja lisää sinne runsaasti merisuolaa. 2. Kuori ja kuutioi salottisipuli. 3. Suikaloi kylmäsavulohi. 4. Kun pastavesi kiehuu kunnolla lisää joukkoon pasta ja keitä al denteksi, n. 10 minuuttia. 5. Kuullota salottisipuli pannulla keskilämmöllä öljyssä. 6. Lisää pannulle kerma, anna kiehahtaa ja lisää sen jälkeen pannulle lohisuikaleet. Anna kypsyä pari minuuttia. 7. Kun pasta on kypsää, valuta se hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon. 8. Mausta pippurilla sekä silputulla tillillä ja nauti!