Toggle Nav

KOMERO-PUSSI LIMELLÄ MAUSTETTU INTIALAINEN LINSSICURRY 2:LLE 45MIN

Varastossa
GTIN
6430060430389
Tarjoushinta 6,39 € Normaali hinta 6,49 €
  • Osta 2 hintaan 6,16 € /kpl ja säästä 4%
  • Osta 4 hintaan 6,03 € /kpl ja säästä 6%
Komeron ruokakasseissa on resepti ja tarvittavat ainekset kahden henkilön ateriaan. Ruoat on suunnitellut huippukokki Henri Alén. Punainen linssi, peruna, porkkana, sipuli , lime, oliiviöljy, valkosipuli, lehtipersilja, curry. Paino: 1050G Valmistusaika: 45min Laktoositon Komero-pusseilla on käyttöaikaa vähintään 3 vuorokautta toimituspäivän jälkeen. Linssit ovat herkullisia ja terveellisiä; ja nykyään jopa trendikkäitä. Linsseistä on moneen, mutta erityisen hyvin ne sopivat reilusti maustettuun ruokaan ja tuovat lämpöä viileneviin päiviin. Kuivien linssien liottaminen ja kypsentäminen vie oman aikansa. Siksi valmiiksi kyspsennetyt linssit ovat loistava ratkaisu arjeen kiireeseen. Ohje: Kuori sipuli, valkosipulit, perunat ja porkkanat. Kuutioi sipuli ja valkosipuli hienoksi. Kuutioi perunat ja porkkanat n. 1 cm kuutioiksi. Lämmitä laakea kasari tai kattila keskilämmöllä ja lisää joukkoon oliiviöljy ja curry. Kuullota currya minuutin verran ja lisää sen jälkeen joukkoon kaikki kasvikset paitsi linssit. Kuullota kasviksia n. 3 minuuttia ja lisää sen jälkeen joukkoon linssit. Kaada päälle sen verran vettä, että kaikki kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana. Valmistusvinkki! Tämän annoksen voi syödä joko pataruokana tai kevyempänä keittona – se riippuu vain siitä paljonko pataan laitetaan vettä. Mausta suolalla, silputulla lehtipersiljalla ja puristetulla limellä makusi mukaan ja tarjoile!