Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

 

KRUUNU HERKUN RUUAT ON TEHTY SUOMALAISEN KOTIKEITTIÖN PERIAATTEIN

 

Kruunun Herkun ruuat ovat tuoretta, maukasta, hyvännäköistä ja mikä parasta: heti valmista. Ruuissa käytetään vain tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, joista kokkimme loihtivat maukkaat herkkumme. Kruunun Herkun keittiö ei ole teollisuuslinjasto - se on kuin sinun keittiösi, mutta isompi.

Kruunu Herkku valmistaa kotona tehdyn makuista ja näköistä tuoretta valmisruokaa. Luomutuotteet ovat nyt ja tulevaisuudessa merkittävä osa Kruunu Herkun toimintaan. Kruunu Herkku haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden nauttia maukkaasta, terveellisestä ja tuoreesta luomuvalmisruuasta niin, että se sopii nykyaikaisen kuluttajan arvoihin ja arkeen.

Kruunu Herkun ruuilla saat lisää aikaa kiireiseen arkeen ilman omantunnontuskia. Valitsemalla Kruunu Herkun ruokia osoitat, että välität siitä, mitä syöt ja tarjoat läheisillesi. Ne sopivat arkeen itsellesi ja perheellesi, mutta myös tarjoiluiksi illanistujaisiin.