Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

KULTA KATRIINA 500G PANNUJAUHATUS

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

KULTA KATRIINA 500G PANNUJAUHATUS

Kulta Katriina on kahvien klassikko. Kulta Katriinaa on valmistettu jo vuodesta 1937, ja se on Suomen toiseksi myydyin kahvimerkki.

KULTA KATRIINA on lempeäpaahtoinen klassikkokahvi, joka valmistetaan suomalaiseen, vaativaan kahvimakuun maailman parhaiden kahvilaatujen valikoiduista pavuista. Kulta Katriinaa on valmistettu jo vuodesta 1937, ja se on Suomen toiseksi myydyin kahvimerkki. Kulta Katriinasta on saatavana kattava valikoima erilaisia pakkauskokoja ja jauhatuksia.

Vuosien saatossa Kulta Katriinan tuoteperhe on kasvanut jokaiseen makuun sopivaksi. Tasapainoisen ja pehmeän klassikkokahvi Kulta Katriina Vaalean lisäksi perheeseen kuuluu luonteikas ja runsasarominen Kulta Katriina Luomu, vahva ja intensiivinen Kulta Katriina Tumma Paahto, pikainen ja räväkkä Kulta Katriina Pikakahvi sekä uusimpana jäsenenä elegantti ja täyteläinen Kulta Katriina Premium.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: KULTA KATRIINA 500G PANNUJAUHATUS