Toggle Nav

Suomi on täynnä mahtavia pientuottajia!

Meiltä löydät ihania pien- sekä lähituottajien tuotteita. Tällä sivulla pääset tutustumaan meiltä löytyviin mahtaviin pientuottajiin sekä heidän tarinoihinsa. Meille voi aina myös vinkata tuotetoiveen asiakaspalveluun, mikäli mielessä on jokin tuote, jonka haluaisit valikoimaamme.

Valikoimamme on yhdistelmä kauppahallin tuoreutta, arjen pyörittämisen luottotuotteita ja pientuottajien erikoisuuksia. Meitä ei ketjupäätökset rajoita, vaan valikoimaamme ovat tervetulleita kaikenkokoiset brändit. Haluamme tukea pientuottajien myyntiä tarjoamalla helpon myyntikanavan verkossa. 

Tutustu alta meiltä löytyviin tuottajiin ja heidän tarinoihinsa. Ostamalla lähellä tuotettua ruokaa tuet samalla kotimaista tuotantoa. Lisäksi päästöt vähenevät, kun ruokaa ei tarvitse kuljettaa kaukaa. Tuetaan yhdessä kotimaista ruoantuotantoa - tilaa lähellä tuotetta ruokaa suoraan kotiovelle!

Uudenmaan Herkku

Vuonna 1951 perustettu perheyritys, Uudenmaan Herkku Oy, on Keravan vanhin edelleen toimiva elintarvikealan yritys.

Baba Foods

Baba Foods on helsinkiläinen perheyritys, joka valmistaa käsityönä itäisen Välimeren kasvisruokia ja muita artesaaniherkkuja. 

Helsingin meijeriliike

Helsingin seudun ainoa meijeri valmistaa valtavirrasta poikkeavia maitotuotteita perinteitä kunnioittaen.

Jukolan juusto

Aito Cheddar on pehmeän täyteläinen ja kermaisa suomalainen juusto, joka on valmistettu oman tilan maidosta perinteisen valmistustavan mukaisesti.

Vavesaaren tila

Vavesaaren tila sijaitsee luonnonkauniissa eteläsavolaisessa maisemassa Kangasniemellä. Vanhan sukutilan historia alkaa 1700-luvulta.

Viltgården

Inkoolaisella Viltgårdenin tilalla on jalostettu kotimaista lihaa jo vuodesta 2013. 

Suomisen Maito Oy

Pienessä auralaisessa jäätelötehtaassa tehdään isoja asioita.

Myssyfarmi

Myssyfarmi keskittyy vilja-, öljy- ja palkokasvien luonnonmukaiseen viljelyyn ja itse viljeltyjen tuotteiden jatkojalostamiseen puhtaiksi ja jäljitettäviksi elintarvikkeiksi

Ahlbergin puutarha

Ahlbergin puutarhalla on syvät juuret hyötykasvien viljelijänä. Ahlbergin kauppapuutarha perustettiin jo vuonna 1922 Helsingin Viikissä.