Toggle Nav

LIBERO TOUCH HOUSUVAIPPA KOKO 4 (7-11KG) 36KPL

Varastossa
GTIN
7322541091839
13,95 €

Koko 4 sopii 7–11 kg:n painoisille lapsille.

Kaikkien aikojen pehmeimmät housuvaippamme antavat lapsellesi erittäin pehmeän tuntuman 360° ProSkin -teknologian ansiosta. Uudet erityisen pehmeät materiaalit varmistavat, että vaipat tarjoavat hellävaraista ja varmaa suojaa, kun lapsesi alkaa uteliaana tutkia ympäristöään.

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho. Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -housuvaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch -vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta.

Libero-vaipoissa ei ole käytetty kosteusvoiteita, koska jokaisella pienellä vauvalla on omat tarpeensa. Tutustu lapsen ihoon ja selvitä, mikä siitä tekee niin pehmeän ja sileän. Saammeko esitellä: ensimmäinen housuvaippamme, jossa on kosteusindikaattori. Kun on aika vaihtaa uuteen vaippaan, vaipan takana oleva raita vaihtaa väriä. Siten voit varmistaa, että lapsen iho pysyy kuivana.