Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Kauppahalli24:n kuuden tuhannen tuotteen valikoimasta jo yli 1300 on luomutuotteita. Vau, se on hirmuinen määrä!

Olemme niin innoissamme jokaisesta uudesta luomutuotteesta, ja niitä tulee viikoittain lisää!!

Luomu-suodattimet käyttöön

Tuoreiden luomutuotteiden saaminen kotiovelle ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pelkät luomutuotteet on helppo suodattaa näkymään, kun valitset kategorian yläreunan LUOMU-suodattimen päälle. Luomutuotteet on merkitty vihreällä LUOMU-merkillä.

Haku löytyy mustasta palkista, mobiilissa alaraunasta ja desktopissa sivun oikeasta reunasta suurennuslasin alta. 

Tervetuloa luomuostoksille!

Kuvataiteilija ja Luontotila Rönnin emäntä Anu Pensola jakaa syksyn aikana ajatuksiaan meidän Kauppahalli24:n Ajankohtaista-osiossa. Lue, mitä Anu ajattelee luomusta: Luomuna kiitos!

Luomua. Miksi?

Puhdasta

Luomu eli luonnonmukainen tuotanto merkitsee, että ruoka tuotetaan luonnonmukaisin menetelmin ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjuntaaineita. Luomussa ei käytetä geenimuuntelua.

Eläimellistä

Luomueläimet voivat elää lajilleen tyypillisellä tavalla. Ne ruokitaan luomurehulla, niillä on tilaa liikkua vapaasti ja ne pääsevät ulkoilemaan vähintään kesäisin.

Maukasta

Luomuruoan maku syntyy luonnonmukaisuudesta, jota noudatetaan sekä raaka-ainetuotannossa että elintarvikevalmistuksessa. Luomuruoka on pelkkää ruokaa: luomutuotteisiin ei lisätä turhia lisäaineita.

Kestävää

Luomutuotanto ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja auttaa säilyttämään vesistöjä, ilmaa ja maaperää puhtaana. Luomu sopii puhtaaseen Suomeen ja luo hyvinvointia meille ja lapsillemme.

Katso kaikki luomutuotteemme suodattamalla luomut kategorioittain: www.kauppahalli24.fi/tuotteet/

Kauppahalli24 on Luomuliiton ja ProLuomun jäsen.

.