Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

LUOMU ALFALFA SILMUSALAATTI 110G SUOMI

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai

LUOMU ALFALFA SILMUSALAATTI 110G SUOMI

Saatavuus: Tilattavissa

2,99 € /kpl
(27,18 €/kg)
Hinta alkaen 2,78 €
kpl

SILMU on kasvunsa alkuvaiheessa oleva kasvin verso. SILMUSALAATTI on puolestaan sekoite erilaisia silmuja, jotka ovat kasvatettu siemenestä. Maku määräytyy sen mukaan mitä erilaisia silmuja keskenään kasvatetaan. Kaikki Silmusalaatit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja luomusertifioituja. Mitään lannoitteita tai kasvinsuojeluaineita ei käytetä.

Silmusalaatti on aina tuoretta ja se on kasvatettu turvallisesti puhtaista raaka-aineista. Silmusalaatti on maukasta, sitä on tarjolla useita erilaisia makuja ja suutuntumia – vaihtoehto sille, joka haluaa monipuolisesti vaihtelua lautaselleen.

(Apilan ja sinimailasen versoja 110gr)
Ravintoarvot/100gr sisältää: energiaa 110 Kj/24 kcal, proteiinia 3,7 g, hiilihydraatteja 2,8 g ja rasvaa 0,6 g (laskettu hyödyntäen USDA ravintoarvotaulukkoa).

Tuotteet säilytettävä kansi suljettuna +6 asteessa ja säilyvyysaika on 14 päivää.

Alfalfa on perinteisin tuotteistamme ja tuttu jo monelle suomalaiselle. Alfalfassa maun antaa apilan ohella sinimailasen miniverso. Alfalfan kaveriksi sopivat maut laidasta laitaan ja sitä kannattaakin käyttää kokeillen erilaisiin salaatteihin, leivän päälle ja lämpimien ruokien koristeluun. Se sopii mainiosti myös tortilloihin ja tacoihin.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: LUOMU ALFALFA SILMUSALAATTI 110G SUOMI

Asiakkaan arvostelut

  • Tykkäsin
    Arvostellut Liina 20.11.2013
    Ihana uusi tuttavuus, todella riittoisa ja mehukkaan maukas, tykkäsin!