Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

LUOMU ROUSKUVA SILMUSALAATTI 170G SUOMI

Toimituspäivät: tiistai keskiviikko torstai perjantai

LUOMU ROUSKUVA SILMUSALAATTI 170G SUOMI

SILMU on kasvunsa alkuvaiheessa oleva kasvin verso. SILMUSALAATTI on puolestaan sekoite erilaisia silmuja, jotka ovat kasvatettu siemenestä. Maku määräytyy sen mukaan mitä erilaisia silmuja keskenään kasvatetaan. Kaikki Silmusalaatit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja luomusertifioituja. Mitään lannoitteita tai kasvinsuojeluaineita ei käytetä.

Silmusalaatti on aina tuoretta ja se on kasvatettu turvallisesti puhtaista raaka-aineista. Silmusalaatti on maukasta, sitä on tarjolla useita erilaisia makuja ja suutuntumia – vaihtoehto sille, joka haluaa monipuolisesti vaihtelua lautaselleen.

Herneen ja vihreän- ja punaisen linssin ituja

Ravintoarvot/100gr sisältää: energiaa 490 Kj/117 kcal, proteiinia 8,9 g, hiilihydraatteja 25,2 g ja rasvaa 0,6 g (laskettu hyödyntäen USDA ravintoarvotaulukkoa).

Tuotteet säilytettävä kansi suljettuna +6 asteessa ja säilyvyysaika on 14 päivää.

Herne saa tämän Silmusalaatin maistumaan kesältä! Mukana ovat myös linssit, jotka ovat erittäin ravinteikkaita ja proteiinipitoisia. Sopii sellaisenaan tuomaan purutuntumaa salaatteihin, lämpimien keittojen lisukkeeksi, wokkeihin tai siitä voi valmistaa myös tuorehummusta. Erittäin mainio myös sellaisenaan naposteluun.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: LUOMU ROUSKUVA SILMUSALAATTI 170G SUOMI