Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Maksutavat

Maksukaista verkkomaksuohje

Verkkoruokakaupassamme voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålansbanken, American Express, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, Jousto sekä Everyday.fi.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy). Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Maksukaistan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Kauppahalli24-tili kertoo asiakastilin saldon

Tilauksen loppusumma veloitetaan tilaushetkellä. Toimituksen jälkeen mahdollinen palautettava summa (kilohintaisten tuotteiden täsmäytys, tuotepuutteet, hyvitykset) siirretään asiakkaan Kauppahalli24-tilille saldoksi. Kilohintaisten tuotteiden täsmäytyksessä emme koskaan veloita enempää kuin mikä alkuperäisen veloituksen summa on ollut. Kilohintaisten tuotteiden täsmäytys ei siis koskaan vähennä Kauppahalli24-tilin saldoa, vaan on aina asiakkaan hyväksi. Saldo voidaan käyttää seuraavan tilauksen maksamisessa tai saldon voi siirrättää takaisin omalle pankkitilille tai maksukortille, riippuen siitä millä ostos on alun perin maksettu.

Kauppahalli24-tilin saldon löydät OMAT TIEDOT -sivulta.