Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

makuviikko 

 

 

Makuviikon boksit ovat kesätauolla!

 

Perheboksi, neljälle hengelle, 3 päivää, 79€

 

Perheboksi, neljälle hengelle, 5 päivää, 99€ 

 

 Pariskuntaboksi, kahdelle, 4 päivää, 69€

 

 Toimitukset jatkuu elokuussa.

 

 

Mikä on Makuviikko?
Makuviikko ja Kauppahalli24 tarjoavat ratkaisun perheen parempaan arkeen. Arvostamme arjen yhteisiä ruokahetkiä ja monipuolista, herkullista ja helppoa arkiruokaa. Makuviikon boksi sisältää helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet. Keskimäärin Makuviikko-ateria valmistuu puolessa tunnissa. Reseptimme ovat testattuja ja helppoja toteuttaa kotikeittiössä.

Kuinka monelle kokkaat?
Valitse Perheboksi neljälle hengelle kolmeksi tai viideksi päiväksi, tai Pariskuntaboksi kahdelle hengelle neljälle päiväksi.

Nopeaa ja monipuolista
Makuviikko panostaa nopeisiin puolessa tunnissa valmistuviin arkiresepteihin ja monipuolisiin kausipainotteisiin ruokaviikkoihin sekä mahdollisimman luomupitoiseen sisältöön, jotka on tuotettu mahdollsimman lähellä. Kumppanina menuiden ja reseptiikan luomisessa toimii Maku-lehti.

Helposti Kauppahalli24:stä
Makuviikon boksit saat nyt tilattua Kauppahalli24:stä helposti muiden ruokaostosten mukana. Boksissa on valmiiksi ainekset päivän pääateriaan, mutta aamu-, väli- ja iltapalat sekä kodintarvikkeet kannattaa lisätä samaan toimitukseen ja arki helpottuu entisestään. Jos et halua tilata muita tuotteita jo edellisellä viikolla boksin kanssa samalla kertaa, voit halutessasi tehdä muista tuotteista lisätilauksen viimeistään sunnuntai-iltana. Kun valitset saman toimitusajan ohjelma yhdistää tilauksesi automaattisesti samaksi toimitukseksi, etkä maksa kuljetusmaksua ollenkaan.

Toimituspäivä on tiistai
Tilaus tulee tehdä viimeistään edellisen viikon keskiviikkona ja toimitus on aina tiistaisin. Toimitusaika valitaan kassalla useista vaihtoehdoista toimitusalueesta riippuen. Toimitusta edeltävänä iltana saat tekstiviestin, jossa toimitusaika tarkentuu puoleen tuntiin. Toimitusaluekartasta klikkaamalla voit tarkistaa postinumeroalueesi toimitusajat: toimitusaluekartta  

Ilmainen kotiinkuljetus
Kotiinkuljetusmaksu sisältyy aina Makuviikon boksien hintaan. Voit tilata samaan toimitukseen muitakin tuotteita ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Reseptit etukäteen
Saat jo toimitusta edeltävällä viikolla sähköpostiisi reseptit ja listan boksin tuotteista sekä mitä mausteita ja perustuotteita tulee olla kotona juuri ensi viikolla. Sama reseptivihkonen tulee myös boksin mukana kotiisil. Tästä näet yleisimmät perustarvikkeet, joita kotoa tulisi löytyä: kotikaapin-ainekset

 

Tarjoamme nyt tutustumistarjouksena -10€ alennuksen ensimmäisestä Makuviikon boksistasi etukoodilla KH24BOKSI.