Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

EdellinenSeuraava

MAKUVIIKKO PERHEBOKSI NELJÄLLE 5 PÄIVÄÄ

Toimituspäivät: tiistai

MAKUVIIKKO PERHEBOKSI NELJÄLLE 5 PÄIVÄÄ

Saatavuus: Tilattavissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

99,00 € /kpl
(99,00 €/kpl)
kpl

MAKUVIIKKO PERHEBOKSI NELJÄLLE 5 PÄIVÄÄ sisältää ainekset viiteen ateriaan neljälle hengelle. Tilaa Makuviikon boksi aina viimeistään keskiviikkona - toimitus seuraavan viikon tiistaina. Makuviikon boksi sisältää helpot reseptit ja päivällisen ainekset. Keskimäärin Makuviikko-ateria valmistuu puolessa tunnissa. Reseptimme ovat testattuja ja helppoja toteuttaa kotikeittiössä. Panostamme ruokakassissamme laadukkaisiin, sesongin mukaisiin raaka-aineisiin, luomuun ja lähituotteisiin. Katso ensi viikon reseptit ja lue lisää Makuviikosta: www.kauppahalli24.fi/makuviikko


 


Maku, alkuperä ja tuoreus - laatua läheltä ja kaukaa


Reseptiryhmämme valitsee viikoittain ruokakassin reseptit. Ne ovat testattuja ja niissä painotetaan sesonkiajattelua sekä monipuolisuutta. Sama linja säilyy kun teemme hankintoja ruokakasseihin: meille tärkeitä asioita ovat kausiruoka, luomu, korkea laatu ja tietysti hyvä maku sekä raaka-aineiden alkuperä.


Hankimme ruokakassien raaka-aineet mahdollisuuksien mukaan paikallisilta tuottajilta ja pyrimme aina tuoreeseen ja puhtaaseen ruokaan. Sipoossa ei kasva avokadoa eikä Inkoossa kookosta, joten toki hankimme osan raaka-aineista matkojenkin päästä.


Tunnemme toimittajamme ja tuotteiden alkuperän. Makuviikon ruokakassissa saat aina sitä mitä tilaat ja mitä ruokalistalla lukee! 


Panostamme puhtaisiin raaka-aineisiin ja luomuun


Luomua suosimme aina kun se on mahdollista, ja useimmiten kun luomu-vaihtoehto on tarjolla se löytyy ruokakassistamme.


Makuviikon ruokafilosofia on suosia mahdollisimman luomua kausiruokaa, joka on tuotettu mahdollisimman lähellä. Me emme kaipaa e-koodeja ja turhia lisäaineita. Siksi meillä onkin ilo suosia tarkkaan valikoituja 
ruokatoimittajia, jotka takaavat raaka-aineidemme laadun.


Kestävää kalastusta suosien


Kalan osalta seuraamme WWF:n kestävän kalastuksen ohjeita ja ruokakassistamme et löydä punalistattuja kaloja. Suosimme lähialueiden kalaa ja vältämme trooppisia kaloja, kuten esimerkiksi tonnikalaa. Käytämme myös kestävästi kalastettuja tai kasvatettuja MSC, FOS ja ASC sertifioituja kaloja ja mereneläviä.


Sesonkiajattelu kunniaan


Meille tärkeää on myös kauden parhaiden raaka-aineiden käyttäminen ja vuodenaikojan huomioiminen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kesällä ruokakassissa on enemmän tuoreita kotimaisia vihanneksia ja talvisin enemmän juureksia ja kauden mukaan tuontikasviksia. Käytämme mm Satokausikalenteria menusuunnittelussa.


Näin myös pyrimme huomioimaan ruuan ilmastovaikutukset. Pitkäkin kuljetus espanjalaisen appelsiinin saamiseksi Suomeen jättää pienemmän hiilijalanjäljen kuin Suomessa keskitalvella kasvihuoneessa kasvanut tomaatti. 


Ruoka-aine-yliherkkyydet ja allergiat


Pyrimme aina käyttämään laktoosittomia tuotteita kun se on mahdollista. Jos laktoositonta vaihtoehtoa ei ole käytämme vähälaktoosisia tai hyvin harvoin tavanomaisia maitotuotteita.

Gluteenitonta vaihtoehtoa meillä ei tällä hetkellä ole, mutta jos perheessä on keliaakikko ja ruokalistalla on esim. pastaa sen voi keliaakikolle korvata kotona omalla pastalla. 

Kasvisruokavaihtoehtoa meillä ei tällä hetkellä ole. Joka viikko ruokalistallamme on myös kalaa tai äyriäisiä

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: MAKUVIIKKO PERHEBOKSI NELJÄLLE 5 PÄIVÄÄ