Toggle Nav

Olemme ruokaverkkokaupan kotimainen ja isoista toimijoista riippumaton pioneeri, joka aloitti toiminnan jo vuonna 2012 ja markkinoiden 3. suurin ruokaverkkokauppa. Olemme tunnettuja hyvästä asiakastyytyväisyydestä, joustavasta erinomaiseksi kehutusta asiakaspalvelusta, laajasta tarjonnasta ja markkinoiden halvimmista kuljetushinnoista.

Ruokaostokset kotiovelle järkitoimituksella

Tarjoamme elintarvikkeita suoraan pientuottajilta ja valmistajilta. Toimimme arkijärkevästi ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vastuullisempaan ruokakaupankäyntiin. Toimitamme aina tuoreet ruokaostokset kotiovelle järkitoimituksella.

Järkitoimituksessa toimitamme laajan valikoiman eri toimittajien tuotteita suoraan asiakkaiden kotiovelle yhdellä kertaa – säästämme asiakkaan aikaa ja rahaa, tuotamme vähemmän hiilidioksidipäästöjä sekä käytämme vähemmän energiaa kuin perinteisessä kaupankäynnissä.

Järkitoimituksen ansiosta asiakkailla on valittavanaan tuotteita pientuottajilta, joita ei muuten pystyisi pitämään ruokakaupan valikoimassa esimerkiksi pienen volyymin, kapasiteetin tai tukirahojen vuoksi. Pientuottajille ja tavarantoimittajille järkitoimitus tarjoaa avoimen mahdollisuuden myydä tuotteita ilman kaupan asettamia rajoituksia.

Järkitoimituksessa tavarantoimittaja alkaa valmistelemaan asiakkaan tekemää tilausta vasta sen jälkeen, kun tilaus on verkkoruokakaupassamme tehty. Tuotteet eivät odottele kaupan myynti- tai varastohyllyllä ostajia, vaan ne saapuvat meille vasta asiakkaan tekemän tilauksen perusteella. Tuotteet ovat tuoreempia, niissä on pidemmät päiväykset ja hävikin määrä pienenee. Samalla kotona syntyvän hävikin määrä vähenee, kun tuotteet eivät mene niin nopeasti vanhaksi.

Tässä meidän manifesti

Ruoka on paitsi elinehto myös paljon muuta. Se voi olla luovuuden näyte, lohtu, palkinto, inside-juttu, yllätys tai syy kokoontua. Ikävä kyllä, kiireisessä arjessa se voi osin tuntua myös pakkopullalta.

Me haluamme poistaa ruuan ympäriltä kaiken, mikä on uhaksi sen ihanuudelle. Siis tehdä jokapäiväisen ruokarumban pyörittämisestä niin mutkatonta ja mukavaa kuin suinkin mahdollista. Sen teemme yhdistämällä tekoälyä ja tunneälyä sopivassa suhteessa.

Mielestämme tuoreet raaka-aineet kuuluvat kaikille. Suomi on täynnä mahtavia pientuottajien herkkuja, joista valitettavan harva pääsee kauppoihin asti. Meitä ei ketjupäätökset rajoita, joten valikoimaamme ovat tervetulleita kaikenkokoiset brändit.

Kaikille kuuluu myös vastuu ympäristöstä. Siksi teemme ratkaisuja, jotka ovat maapallon kannalta mahdollisimman ihania. Jaamme mielellämme vinkkimme vastuullisuuteen, joskin valinnan jätämme aina sinulle. Kaiken tarkoituksena on tarjota ihanan elämän aineksia.

Kauppahalli24:n arvot

Toimintamme perustuu rohkeisiin visioihin, jotka saavutamme vastuullisesti ja avoimesti - aina arvoa asiakkaillemme tuottaen.