Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Toggle Nav

Fiiliskuva

Kauppahalli24 manifesti

Aina tuoretta ruokaa

Meiltä saat aina tuoretta ja laadukasta ruokaa suoraan kotiisi. Tuotteillamme on tuoreustakuu. Tällä tarkoitetaan sitä, että saat kaikki tuotteesi aina tuoreina ja laadukkaina. Jos tuotteen laadussa on vikaa, otathan meihin yhteyttä, niin hyvitämme tuotteen asiakaspalvelu@kauppahalli24.fi

Helpompi arki

Käytä aikasi aidosti sinulle tärkeisiin asioihin. Me kehitämme palveluamme jatkuvasti, jotta sinä säästäisit aikaa ja vaivaa.

Hävikki minimiin

Voit pienentää hävikkiä tekemällä ostokset suunnitelmallisesti netissä. Ruokaostosten tekeminen kotona kaappien äärellä on helppoa, kun samalla näet mitä tarvitset. Tuotteet saapuvat meille vasta asiakkaan tehtyä tilauksen. Näin voimme olla varmoja tuotteiden tuoreudesta eikä myymätöntä ruokaa jää pois heitettäväksi. Tästä syystä tilauksen ja toimituksen välillä on aina yksi arkipäivä. Välipäivä mahdollistaa myös tavarantoimittajillemme hävikkiä minivoivan tuotesuunnittelun.

Ekologisuus

Toimintamallissamme ei ole energiaa kuluttavia myymälöitä. Lisäksi voit asiakkaanamme vähentää turhaa yksityisautoilua kauppamatkojen vähentyessä. Hävikitön toimintamallimme vähentää hävikkiä myös kotona ja tavarantoimittajan tuotannossa.

Säästä rahaa

Ostostenteon muuttuessa suunnitelmallisemmaksi ruokamenot pienenevät ihan itsestään. Virhe-ja heräteostoksia on helppo karsia. Kauppahalli24:stä kannattaa ostaa kerralla enemmän. Saat tuotteesta määräalennuksen, eli edullisemman hinnan, kun samaa tuotetta on ostoskorissa useampi (2kpl -5%, 4kpl -7%). Ostoksia keskittämällä säästät myös kuljetusmaksuissa.

Monipuolinen valikoima

Meiltä löydät laadukkaan valikoiman niin peruselintarvikkeita, luomu- ja lähiruokatuottajien tuotteita, kuin taloustavaroita. Valikoimamme laajenee jatkuvasti asiakkaiden toiveita huomioiden. Pientenkin tavarantoimittajien on helppo tarjota kauttamme tuotteitaan myyntiin.

Paras palvelu

Meillä asioiminen ja ostosten teko on helppoa. Jos tarvitset apua, olemme paikalla yömyöhäänkin etsimässä vastauksen kysymykseesi.

Luotettavin toimitus

Kuljettajamme kantavat ostokset kotiovellesi valitsemanasi toimituspäivänä. Kuljetukset toimitetaan kylmäkuljetusautoilla. Saat kaikki tilaamasi tuotteet kotiovellesi sovittuna aikana, tuoreina ja aina oikeassa lämpötilassa.