Toggle Nav

Ihanan elämän aineksia

Elämässä on jännempiäkin asioita kuin kaupassakäynti. Siksi päätimme tehdä arjen ruokarumbasta mahdollisimman mutkatonta ja mukavaa. Mielestämme tuoreet raaka-aineet ja erikoisherkut kuuluvat kaikille. Haluamme tarjota ihanan elämän aineksia.

Tässä meidän manifesti

Ruoka on paitsi elinehto myös paljon muuta. Se voi olla luovuuden näyte, lohtu, palkinto, inside-juttu, yllätys tai syy kokoontua. Ikävä kyllä, kiireisessä arjessa se voi osin tuntua myös pakkopullalta.

Me haluamme poistaa ruuan ympäriltä kaiken, mikä on uhaksi sen ihanuudelle. Siis tehdä jokapäiväisen ruokarumban pyörittämisestä niin mutkatonta ja mukavaa kuin suinkin mahdollista. Sen teemme yhdistämällä tekoälyä ja tunneälyä sopivassa suhteessa.

Mielestämme tuoreet raaka-aineet kuuluvat kaikille. Suomi on täynnä mahtavia pientuottajien herkkuja, joista valitettavan harva pääsee kauppoihin asti. Meitä ei ketjupäätökset rajoita, joten valikoimaamme ovat tervetulleita kaikenkokoiset brändit.

Kaikille kuuluu myös vastuu ympäristöstä. Siksi teemme ratkaisuja, jotka ovat maapallon kannalta mahdollisimman ihania. Jaamme mielellämme vinkkimme vastuullisuuteen, joskin valinnan jätämme aina sinulle. Kaiken tarkoituksena on tarjota ihanan elämän aineksia.