Huom! Osa tämän kaupan toiminnallisuuksista on estynyt! Sivulla asioiminen on sinulle miellyttävämpää kun luet ohjeen kuinka toimia.

Kauppahalli24 Manifesti

1. Aina tuoretta
Meiltä saat aina tuoretta ja laadukasta ruokaa suoraan kotiisi. Tuotteillamme on tuoreustakuu.

2. Helpompi arki
Käytä aikasi aidosti sinulle tärkeisiin asioihin. Me kehitämme palveluamme jatkuvasti, jotta sinä säästäisit aikaa ja vaivaa.

3. Hävikki minimiin
Hävikkiä voit pienentää ostamalla netistä suunnitelmallisesti. Ruokaostokset on helppo tehdä kotona kaappien äärellä, kun samalla näet mitä oikeasti tarvitset. Meillä hävikin osuus on pienempi kuin perinteisellä kaupalla. Tuotteet saapuvat varastoomme sinun tilauksesi perusteella, joten ne eivät odottele ostajaa kaupan hyllyllä. Siksi toimintamallissamme tilauksesi ja toimituksesi välissä on aina yksi arkipäivä. Tämä välipäivä antaa myös tavarantoimittajille mahdollisuuden hävikkiä minimoivaan tuotannonsuunnitteluun.

4. Ekologisuus
Toimintamallissamme ei ole energiaa kuluttavia myymälöitä. Ja lisäksi asiakkaanamme voit vähentää turhaa yksityisautoilua.

5. Säästä rahaa
Netistä tilaat suunnitelmallisesti ja ruokamenot pienenevät ihan itsestään. Virhe- ja heräteostokset on myös helppo karsia. Määräalennusta saat aina, kun ostat vähintään kaksi samaa tuotetta. VIP asiakkaana säästät kuljetuskustannuksissa ja lisäksi mitä useammin tilaat sitä edullisemmaksi kuljetukset muodostuvat.

6. Monipuolinen valikoima
Meiltä saat lähituottajien laadukkaat tuotteet ja runsaan valikoiman luomua, mutta myös peruselintarvikkeet ja taloustavarat. Valikoimme laajenee jatkuvasti. Pyrimme toteuttamaan tuotetoiveesi mahdollisuuksien mukaan. Pientenkin tavarantoimittajien on helppo tarjota kauttamme tuotteitaan myyntiin.

7. Paras palvelu
Meillä asioiminen on helppoa. Jos tarvitset apua, olemme paikalla yömyöhäänkin etsimässä vastauksen kysymykseesi.

8. Luotettavin toimitus
Saat kaikki tilaamasi tuotteet kotiovellesi sovittuna aikana, kylmäkuljetuksella aina oikeassa lämpötilassa.